Το χρονοδιάγραμμα της αύξησης κεφαλαίου της Aegean

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αύριο θα είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής με το δικαίωμα προτίμησης ενώ τη Δευτέρα 24 Μαΐου θα γίνει η αποκοπή του δικαιώματος.

Το χρονοδιάγραμμα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την δημόσια προσφορά 18.750.000 νέων, κοινών, μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών της, έδωσε στη δημοσιότητα η Aegean.

Σημειώνεται ότι η ονομαστική αξία των νέων μετοχών που θα εκδοθούν από την εταιρία ανέρχεται σε 0,65 ευρώ ενώ θα υπάρξει δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 0,262542164271582 Νέες Μετοχές για κάθε μία παλαιά.

Το ενημερωτικό της εταιρίας εγκρίθηκε εχθές από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ σήμερα αναμένεται το πράσινο φως από το ΧΑ για την έναρξη άσκησης και διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης και η δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου.

Αύριο θα είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής με το δικαίωμα προτίμησης ενώ τη Δευτέρα 24 Μαΐου θα γίνει η αποκοπή του δικαιώματος.

Στις 27 Μαΐου αναμένεται η έναρξη διαπραγμάτευσης και άσκησης των δικαιωμάτων ενώ οι νέες μετοχές αναμένεται να εισαχθούν στο Χρηματιστήριο στις 16 Ιουνίου.