Το Ecali Club φιλοξένησε το Singularity Summit από το Silicon Valley της NASA

Το Ecali Club φιλοξένησε το Singularity Summit από το Silicon Valley της NASA
Η δράση αυτή αποτελεί παράδειγμα της εξελικτικής και αναπτυξιακής επιχειρηματικής σκέψης, η οποία διαπνέει τις πρακτικές του Ecali Club Business Community και δίνει την δυνατότητα στα Mέλη του να λαμβάνουν μέρος πρώτοι στις πιο αποκλειστικές και forward-thinking ενέργειες.

Το SingularityU Greece Summit ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από ένα χρόνο και μαζί του έφερε πρωτοποριακές σκέψεις, πρακτικές και τεχνικές του μέλλοντος.

Το Ecali Club φιλοξένησε για πρώτη φορά το SingularityU Greece Summit ένα χρόνο πριν και «μύησε» τα Μέλη του και τα Μέλη του Business Community στη νέα εποχή μέσω ενός αποκλειστικού Preview, κατά τη διάρκεια του οποίου η κ. Νίκη Συροπούλου, country director του SingularityU Greece Summit, συνομίλησε απευθείας με όσους παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση.

Στις 9/10/2019, ένα χρόνο μετά, το Ecali Club είχε και πάλι την δυνατότητα να παρουσιάσει στα Μέλη του και τα Μέλη του Business Community, ένα αποκλειστικό Preview. Η κ. Νίκη Συροπούλου, βασικός συντελεστής της βραδιάς, προετοίμασε τους παρευρισκομένους και ανέδειξε με μοναδικό τρόπο το θέμα του SingularityU Greece Summit που θα λάβει χώρα στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Preparing Society, Business Leaders & Organizations for the Future». Οι θεματικές που αναπτύχθηκαν έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να εξερευνήσουν πρώτοι τις πρωτοποριακές ιδέες και εξελίξεις που κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς και αλλάζουν την επιχειρηματικότητα αλλά και την καθημερινότητά μας.

Οι καλεσμένοι αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, που το παρακολούθησαν, έγιναν κοινωνοί δεδομένων που σκοπό έχουν να λειτουργήσουν ως καταλύτης πρωτοποριακών σκέψεων, εξελιγμένων τεχνολογιών και μίας νέας κουλτούρας εξέλιξης και ανάπτυξης. Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Δημόοκριτου κος Γιώργος Νούνεσης, ειδικό δε μήνυμα απεύθηνε μέσω video ο Peter Diamandis, διαβεβαιώνοντας τους καλεσμένους ότι και φέτος οι παγκοσμίου εμβέλειας ομιλητές, θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις, τις επιπτώσεις και την επίδραση της τεχνολογίας στους πυρήνες του σύγχρονου επιχειρηματικού τοπίου. Οι ομιλίες όλων, όπως συγκεκριμένα σνέφεραν, θα είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα της Ελλάδας, με στόχο να οραματιστούμε την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας και της δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας.

Το αποκλειστικό Preview του SingularityU Greece Summit, που λαμβάνει χώρο κάθε χρόνο στο Εcali Club, βοηθάει στο να καλλιεργηθεί ο σπόρος της περιέργειας και της καινοτομίας για τους οραματιστές και τους δυναμικούς ηγέτες που αναζητούν νέους τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησής τους και της κοινωνίας. Η δράση αυτή αποτελεί παράδειγμα της εξελικτικής και αναπτυξιακής επιχειρηματικής σκέψης, η οποία διαπνέει τις πρακτικές του Ecali Club Business Community και δίνει την δυνατότητα στα Mέλη του να λαμβάνουν μέρος πρώτοι στις πιο αποκλειστικές και forward-thinking ενέργειες. Με τις ίδιες προσδοκίες παρακολουθούν πάντα τα τεκταινόμενα, πάντα πιο ώριμοι, πιο γνώριμοι, πιο ανυπόμονοι για όλα αυτά που παρακολουθούν και που φέτος θα έχουν ήδη αλλάξει προσφέροντας μια νέα ευκαιρία για εξέλιξη.

Μεγάλος χορηγός της βραδιάς, η Jaguar Land Rover, με το νέο μοντέλο DISCOVERY SPORT. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, πρακτικό και συναρπαστικό όχημα, με ένα αμάξωμα μικρών διαστάσεων αλλά με σωστές αναλογίες και μια θεληματική εμφάνιση. Η χαρακτηριστική του σιλουέτα και οι όμορφες ανάγλυφες επιφάνειες συνδυάζονται μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός οχήματος με το οποίο συνδέεστε πραγματικά σε συναισθηματικό επίπεδο.