Το φόρεμα που έχει φέρει «χαμό» στο ίντερνετ

Το φόρεμα που έχει φέρει «χαμό» στο ίντερνετ

Ποιο ρούχο επιλέγουν όλες οι γυναίκες μετεωρολόγοι; 

Ο σωστός τρόπος ένδυσης στο γραφείο είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τους επαγγελματίες κάθε χώρου, αλλά οι ενδυματολογικές επιλογές έχουν περισσότερη σημασία όταν πρόκειται για μια δουλειά στη τηλεόραση.

Σκεφτείτε: όλες οι παρουσιάστριες είναι ντυμένες «στην πένα».

Στο διαδίκτυο έχει γίνει χαμός με το γεγονός οι γυναίκες μετεωρολόγοι σε όλη τη χώρα φοράνε το ίδιο φόρεμα.

Πρόκειται για ένα φόρεμα απ’ τη κινεζική εταιρεία Homeyee το οποίο στην Amazon και είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία από φωτεινά χρώματα για λιγότερο από 25 δολάρια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι προσωπικότητες της τηλεόρασης χρειάζονται διαφορετικά φορέματα κάθε ημέρα.

Δείτε μια μετεωρολόγο να «προβάρει» τα φορέματα σε όλα τα χρώματα.

Γιατί, όμως, αρκετές μετεωρολόγοι εμφανίζονται φορώντας το ίδιο φόρεμα; Επειδή υπάρχουν πολλοί κανόνες σχετικά με το τι πρέπει να φοράνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης – και ιδιαίτερα οι γυναίκες- όταν λένε τις ειδήσεις. Αυτό το φόρεμα, λοιπόν, καλύπτει όλα τα κριτήρια.

Υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που δεν μπορεί να φορέσει κάποιος στην τηλεόραση. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πράσινο. Το ίδιο ισχύει και για το ριγέ. Όπως λέει μια μετεωρολόγος αν πρόκειται για κάποιο ρούχο που δεν μπορείς να το βάλεις σε ένα οικογενειακό τραπέζι, τότε δε μπορείς να το βάλεις και τον αέρα.