Το Fortune Greece διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία Business Superbrands

Το Fortune Greece διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία Business Superbrands

To Fortune Greece επιλέχθηκε ως Superbrand στον κλάδο του για τα έτη 2021-22, από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1.500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, μετά από σχετική ψηφοφορία τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Θεσμού των Superbrands, όσο και από το καταναλωτικό κοινό.

Η βράβευση συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας της Forward Media στην ελληνική αγορά, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Fortune (print, digital, Live Media), τον παγκόσμιο ηγέτη της επιχειρηματικής δημοσιογραφίας και “τρέχει” projects όπως το Fortune Greece Network, το CEO Initiative Forum κ.α.

Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Θεσμού των Superbrands όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε όλες τις εταιρείες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc πριν από λίγους μήνες.

Είναι όμως και το αποτέλεσμα της δουλειάς της ομάδας του Fortune στην Ελλάδα, που από το 2013 φέρνει στο προσκήνιο με εγκυρότητα, συνέχεια και συνέπεια, τους ανθρώπους, τις εταιρείες, τις ιδέες και τις ευκαιρίες, σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, αναδείχθηκαν 250 Εταιρικές Επωνυμίες ως κορυφαίες στην Ελλάδα, που αναγνωρίζονται ως Εταιρικά Superbrands Greece 2021-22, με τη σφραγίδα διαρκούς αριστείας με το μεγαλύτερο κύρος παγκοσμίως. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την εκδήλωση διοργανώνει η «Superbrands Greece», την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η Τsomokos AE.

O Editor in Chief του Fortune Greece & Managing Director της Forward Media Τάσος Ζάχος στην εκδήλωση.
O Editor in Chief του Fortune Greece & Managing Director της Forward Media Τάσος Ζάχος στην εκδήλωση.

Fortune: Μια ιστορία 92 χρόνων

Ο Henry Robinson Luce ίδρυσε το περιοδικό Fortune το 1929, στον απόηχο της Μεγάλης Ύφεσης, με εξώφυλλο στο πρώτο τεύχος του τη ρωμαϊκή θεά Fortuna(Τύχη) με τον τροχό της.

Το Fortune είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός μέσων ενημέρωσης αφιερωμένος στο να βοηθά τους αναγνώστες του, τους θεατές των πολυμέσων του και τους παρευρισκόμενους στις εκδηλώσεις του να επιτυγχάνουν στο επιχειρείν μέσω της ασυναγώνιστης πρόσβασης σε lobbying, networking, φιλτραρισμένη πληροφορία, στοχευμένη γνώση και best in class journalism.

Αποστολή του είναι να φωτίζει το δρόμο για τους παγκόσμιους ηγέτες – και να τους δίνει τα εργαλεία για να κάνουν τις επιχειρήσεις καλύτερες.