Το Global Market Outlook 2015 από την HSBC

Το Global Market Outlook 2015 από την HSBC

Η ΗSBC διοργάνωσε την εκδήλωση “HSBC Global Market Outlook 2015” στις 30 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από 7 κορυφαίους αναλυτές των διεθνών αγορών για τις πρόσφατες εξελίξεις και τις σημαντικές τάσεις στις διεθνείς αγορές. Η εκδήλωση αποτελεί μια ακόμα έκφραση της δέσμευσης της Τράπεζας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες της υπηρεσίας HSBC Premier.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η σημερινή βραδιά αποτελεί για εμάς και μια υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι σας να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, τη δική σας ‘Προσωπική Οικονομία’. Για εμάς στην HSBC η ‘Προσωπική Οικονομία’ των πελατών μας αποτελεί το βασικό άξονα της ανανεωμένης υπηρεσίας Wealth Management, ‘HSBC Premier’, η οποία εστιάζει στη συνολική κάλυψη των αναγκών τους».