Το Honor 20 Pro είναι ανάμεσα στα κορυφαία «έξυπνα» κινητά του κόσμου

Το «ατού» του Honor 20 Pro είναι οι φωτογραφικές του δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

Οι φωτογραφικές δυνατότητες της νέας σειράς Honor 20 που παρουσιάστηκε στο Λονδίνο συμπεριλαμβάνονται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων συσκευών και ειδικά για το Honor 20 Pro που αποτελεί και την ναυαρχίδα της σειράς.

Σύμφωνα με το DXO Mark, οι μετρήσεις του οποίου αποτελούν θεσμό στη βαθμολόγηση και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων τόσο των κινητών όσο και των φωτογραφικών κινητών, το Honor 20 Pro απέσπασε βαθμολογία 111, που το φέρνει στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, μόνο ένα βαθμό πίσω από άλλες επωνυμίες γνωστών κινητών, τα οποία κοστίζουν αρκετά περισσότερα χρήματα.

Στο Λονδίνο, παρουσιάστηκε επίσημα η πρώτη του σειρά: Honor 20 lite, Honor 20 και Honor 20 Pro. Η σειρά HONOR 20, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας, έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της γυάλινης ολογραφικής πίσω επιφάνεια με γυαλί (Dynamic Holographic σχεδιασμού) και της AI Quad κάμερας με ανάλυση 48MP.

«Στην HONOR, ακολουθούμε τη φιλοσοφία του να γινόμαστε πάντα καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε», τόνισε ο George Zhao, πρόεδρος της Honor. Η N-Series της Honor, καλωσορίζει το νεότερο μέλος της οικογένειας, τη σειρά Honor 20, και σας προσκαλεί να «Απαθανατίσετε το θαύμα» με μια επαγγελματική κάμερα και τον αξιοθαύμαστο Dynamic Holographic σχεδιασμό. Αυτός ο σχεδιασμός που μας εδραιώνει στις πρώτες θέσεις στην κατασκευή έξυπνων κινητών» πρόσθεσε.

Η βασική κάμερα της σειράς υποστηρίζει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης AI Ultra Clarity & AIS Super Night που βοηθούν τους χρήστες να φωτογραφίζουν καλύτερα. Επίσης οι κάμερες της σειράς επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν με μεγαλύτερο εύρος αλλά και από ακόμα μικρότερες αποστάσεις τα θέματα που ενδιαφέρουν τους χρήστες. Η καινοτομία της σειράς εστιάζεται στη δυνατότητα, με την χρήση κατάλληλης τεχνολογίας και ενός εξελιγμένου αλγόριθμου, να δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για ακόμα καλύτερες νυχτερινές λήψεις με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ισορροπία, περισσότερη λεπτομέρεια, ακόμα και σε σκοτεινότερα σημεία.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίστηκε οι χρήστες θα πρέπει να ξεχάσουν τις κουνημένες φωτογραφίες από χέρια που τρέμουν, γιατί με την κατάλληλη τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί επιτρέπει στο φακό να αιχμαλωτίζει τις εικόνες με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και σταθερότητα.