Το House of Cards ξεκίνησε γυρίσματα – Ποιοι παίρνουν τη θέση του Κέβιν Σπέισι

Το House of Cards ξεκίνησε γυρίσματα – Ποιοι παίρνουν τη θέση του Κέβιν Σπέισι

Η Netflix επεφύλασσε ορισμένες εκπλήξεις για την επερχόμενη, και τελευταία, σεζόν της σειράς.

 

Η Netflix ξεκίνησε ξανά την παραγωγή της τελευταίας σεζόν της σειράς House of Cards, χωρίς βέβαια την παρουσία του Κέβιν Σπέισι. Πάντως δεν φαίνεται και τόσο βέβαιο ότι ο κόσμος που περιμένει πώς και πώς για το μεγάλο φινάλε του πολιτικού δράματος, θα με τα ονόματα που πρόκειται να προστεθούν στο καστ.

Όπως έγινε γνωστό, οι Diane Lane και Greg Kinnear θα προσπαθήσουν να κάνουν τους θεατές να ξεχάσουν την απουσία του Σπέισι, τον οποίο έκοψε η παραγωγή τον περασμένο Νοέμβριο μετά από τις αποκαλύψεις για τις κατηγορίες σεξουαλικών κακοποιήσεων.

Ήδη η εταιρεία παραγωγής είχε παγώσει τα γυρίσματα εκείνη την περίοδο, σε μια κίνηση με σκοπό να ανιχνεύσει την αγορά και να δει πώς μπορεί να προχωρήσει τη σειρά χωρίς τον κύριο πρωταγωνιστή της.

Όπως επιβεβαίωσε η Netflix στο Fortune, τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά την Τετάρτη, ενώ για την τελευταία σεζόν έχουν προγραμματιστεί οκτώ επεισόδια – πέντε λιγότερα από όσα προβάλλονταν στις προηγούμενες σεζόν.

Καμία πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή σχετικά με το σενάριο της σειράς, ούτε και την πλοκή της. Όμως είναι βέβαιο ότι το ενδιαφέρον θα πέσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στον τρόπο με τον οποίο η Netflix θα καταφέρει να καλύψει την απουσία του Σπέισι, μετά από τον τεράστιο ντόρο που προκάλεσαν οι πρόσφατες αποκαλύψεις.