Το Instagram αλλάζει το πώς βλέπουμε τα νέα posts

Το Instagram αλλάζει το πώς βλέπουμε τα νέα posts
Photo:

Στο News Feed θα εμφανίζεται ένα μήνυμα κάτω από την τελευταία δημοσίευση που είδε ο κάθε χρήστης.

Το Instagram θα ενημερώνει τους χρήστες του ότι έχουν δει όλα τα νέα posts. Η δημοφιλής εφαρμογή είχε προαναγγείλει από τα τέλη Μαΐου ότι θα προβεί στην παραπάνω κίνηση. Και πριν από λίγες ημέρες έκανε τα λόγια της πράξη. Έτσι, στο News Feed θα εμφανίζεται ένα μήνυμα κάτω από την τελευταία δημοσίευση που είδε ο κάθε χρήστης. Το μήνυμα θα είναι απλό και θα γνωστοποιεί ότι δεν υπάρχει κάτι πιο νέο για να δουν στην αρχική τους σελίδα.

instagram

Η νέα αυτή δυνατότητα φαίνεται να είναι μέρος μιας γενικότερης αλλαγής στο Instagram, που προσπαθεί να δρα περισσότερο προς ώφελος των χρηστών, για να μην ξοδεύουν πολύ χρόνο στο κοινωνικό δίκτυο. Έτσι, πλέον οι χρήστες της εφαρμογής θα γνωρίζουν πότε είδαν όλα τα posts στο feed τους και να δεν θα βλέπουν τα ίδια posts ξανά.

Η νέα αυτή ειδοποίηση έρχεται λίγες μέρες μετά τις κινήσεις του κοινωνικού δικτύου για να αναστρέψει κάποια από τα πιο επαναστατικά στοιχεία του αλγόριθμου του feed των χρηστών του. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα επαναφέρει το να εμφανίζονται πρώτα οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις, σε απάντηση στις αντιδράσεις των χρηστών. Υπενθυμίζεται ότι το κοινωνικό δίκτυο σταμάτησε να εμφανίζει τις αναρτήσεις με χρονολογική σειρά το 2016, κάτι που οδήγησε πολλούς χρήστες να παραπονεθούν για την αλλαγή αυτή.

Το Instagram έχει και μια νέα λειτουργία: Μετά τα polls στα Insta Stories, πλέον οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν και ερωτήσεις στους followers τους, προκειμένου να λαμβάνουν feedback.