Το κατάστημα νούμερο 400 άνοιξε η Coffee Island

Το κατάστημα νούμερο 400 άνοιξε η Coffee Island

Το τετρακοσιοστό κατάστημα του δικτύου της εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία καφεστίασης Coffee Island. Πρόκειται για ένα ακόμη κατάστημα που εντάσσεται στο δίκτυο δικαιόχρησης (franchise), το οποίο έχει έκταση 70 τ.μ. και βρίσκεται στην Πάτρα, την πόλη από την οποία η εταιρεία ξεκίνησε το 1999.

Το πλάνο ανάπτυξης της Coffee Island για το πρώτο εξάμηνο του 2021 περιλαμβάνει το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει στην περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της στην ελληνική αγορά. Προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της και η ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, τόσο μέσω των κλασικού τύπου καταστημάτων της, όσο και μέσω του νέου μοντέλου «Coffee Little Island».

Διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της, η εταιρεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καφεστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εργάζεται εντατικά για την ενίσχυση της παρουσίας της στο εξωτερικό, δίνοντας ήδη το «παρών» σε 49 σημεία στην Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Το προηγούμενο έτος, η Coffee Island ολοκλήρωσε το άνοιγμα 24 νέων καταστημάτων, που ενίσχυσαν σημαντικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις αντίστοιχες περιοχές.