Το νέο απίθανο προϊόν που ετοιμάζεται να λανσάρει η Amazon

Το νέο απίθανο προϊόν που ετοιμάζεται να λανσάρει η Amazon
An employee loads a truck with boxes to be shipped at the Amazon.com Inc. distribution center in Phoenix, Arizona, U.S. on Monday, Nov. 26, 2012. U.S. retailers are extending deals into Cyber Monday and beyond to try to sustain a 13 percent gain in Thanksgiving weekend sales. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

Δεν έχει καμία σχέση ούτε με την τεχνολογία, αλλά ούτε και με τα βιβλία.

Η Amazon φέρεται, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, να μπαίνει στο χώρο παραγωγής και πώλησης φαγητού, γάλακτος, αλλά και στις πάνες μωρών. Πλέον, όμως, ο γίγαντας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου θέλει να εισέλθει και στο χώρο της μόδας, λανσάροντας τα δικά του ρούχα.

«Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας αγαπούν τις γνωστές μάρκες, κι αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που λαμβάνουμε σημαντικό μέρος από τη μερίδα του λέοντος», δήλωσε ο αντιπρόεδρος ένδυσης της Amazon Fashion και CEO του τμήματος Amazon Shopbot, Τζεφ Γιούρσισιν.

«Όταν εντοπίζουμε κάποια κενά, τα οποία για τους δικούς τους λόγους τα μεγάλα brands επέλεξαν να αφήσουν, βλέπουμε ότι οι πελάτες μας εξακολουθούν να αναζητούν τα προϊόντα που δεν βρίσκουν», συμπλήρωσε.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα Buzzfeed, στα πλάνα της Amazon είναι η δημιουργία ενός νέου brand μόδας, το οποίο θα βάλει την εταιρεία δυναμικά στη βιομηχανία της ένδυσης. Και σε αυτό ήρθε να συμπληρωθεί η είδηση της εξαγοράς της ινδικής εταιρείας παραγωγής ειδών ρουχισμού, Jabong.