Το νέο επιχειρηματικό κέντρο της SPACES άνοιξε επισήμως τις πύλες του

Το νέο επιχειρηματικό κέντρο της SPACES άνοιξε επισήμως τις πύλες του

Το Μαρούσι προστέθηκε στις περιοχές της παρουσίας της εταιρείας.

Η ολλανδική εταιρεία SPACES, η οποία ανήκει στην IWG, μητρική εταιρεία της Regus, εγκαινίασε το νέο επιχειρηματικό της κέντρο στο Μαρούσι.

Πρόκειται για το δεύτερο επιχειρηματικό κέντρο της εταιρείας στην Ελλάδα, καθώς το πρώτο κέντρο λειτουργεί σε χώρο 2.000 τ.μ., στη Στοά Τουρνικιώτη, Ερμού 56, στο κέντρο της Αθήνας.

1/4

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι εκτείνεται και αυτό σε 2.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 500 τ.μ. είναι το business club, δηλαδή χώροι συνάντησης, επαφών και χώροι συνεργατικής εργασίας.

Τα σχέδια της Spaces περιλαμβάνουν περεταίρω ανάπτυξη σε αρκετά σημεία και ήδη το φθινόπωρο ετοιμάζεται να λειτουργήσει ένα τρίτο επιχειρηματικό κέντρο σε πολύ κεντρικό σημείο του Δήμου Αθηναίων.

Η γενική διευθύντρια των Spaces για την Ελλάδα, Κατερίνα Μάνου, δήλωσε: «Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε και ο χώρος εργασίας πρέπει και αυτός να ακολουθήσει. Έρευνες δείχνουν πως επιχειρηματίες και στελέχη έχουν ανάγκη από χώρους που ευνοούν τη συνεργασία και εμπνέουν. Τα Spaces εκφράζουν αυτόν τον ενθουσιασμό και την συνεργασία που ευνοεί την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών».

Διαβάστε τη συνέντευξη της Κατερίνας Μάνου στο Fortune