Το Netflix βάζει δοκιμαστικά διαφημίσεις στην πλατφόρμα του

Το Netflix βάζει δοκιμαστικά διαφημίσεις στην πλατφόρμα του

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε μερικούς μόνο χρήστες του Netflix και αφορούν αποκλειστικά παραγωγές της εταιρείας και όχι άλλες σειρές και ταινίες.

Το Netflix επιβεβαιώνει ότι εμφανίζει δοκιμαστικά διαφημίσεις στις πρωτότυπες σειρές και ταινίες του. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται μεταξύ των επεισοδίων, σύμφωνα με χρήστες και από τη μεριά της η εταιρεία δήλωσε ότι οι διαφημίσεις μπορούν να παραλειφθούν. Βέβαια, το Netflix δεν σχολίασε τις συγκεκριμένες αναφορές, αλλά επιβεβαίωσε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα Ars Technica, αναφέροντας σε δήλωσή του πως: «Δοκιμάζουμε το εάν οι αναδυόμενες προτάσεις μεταξύ των επεισοδίων βοηθούν τα μέλη να ανακαλύψουν γρηγορότερα σειρές και ταινίες που θα τους αρέσουν».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται δοκιμαστικά σε μερικούς μόνο χρήστες του Netflix και αφορούν αποκλειστικά παραγωγές της εταιρείας και όχι άλλες σειρές και ταινίες. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι ακόμα σαφές το πόσο θα δαρκέσει αυτή η δοκιμαστική περίοδος των διαφημίσεων, και σε ποιες πλατφόρμες μπορεί κανείς να δει τις διαφημίσεις αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το Netflix σε προγράμματα περιήγησης, στην εφαρμογή του στα Windows, στις εφαρμογές του για κινητά και tablet, και σε εφαρμογές για «έξυπνες» τηλεοράσεις.