Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπέκαμ και το «παρελθόν» της Βικτώρια στην εργατική τάξη

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπέκαμ και το «παρελθόν» της Βικτώρια στην εργατική τάξη
epa07815537 British former soccer player David Beckham (R) and his wife, British fashion designer Victoria Beckham arrive for the GQ Men Of The Year Awards 2019 ceremony in London, Britain, 03 September 2019. The awards are presented by international monthly men's magazine GQ. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η ζωή του λαμπερού ζευγαριού μπαίνει στο μικροσκόπιο στο καινούργιο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Προσοχή στα social media έχει συγκεντρώσει μια σκηνή από το τελευταίο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο οποίο μιλά και η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή, Βικτώρια.

Σημειώνεται πως η mini series των 4 επεισοδίων με τίτλο «Beckham» έγινε διαθέσιμη για τους χρήστες της πλατφόρμας στην Ελλάδα την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς και σε ένα απόσπασμα όπου η Βικτώρια συζητούσε για τα παιδικά της χρόνια, περιγράφει την οικογένειά της ως «σκληρά εργαζόμενη, της εργατικής τάξης», όπως φαίνεται σε ένα απόσπασμα της σκηνής που κάνει τον γύρο του TikTok.

Μόλις άκουσε τα σχόλιά της, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε το κεφάλι του μέσα από την πόρτα για να την «κράξει», μετέδωσε το businessinsider.com.

«Να είσαι ειλικρινής!» αναφέρει ο Ντέιβιντ, με τη Βικτώρια να αποκρίνεται «Είμαι ειλικρινής!».

Στη συνέχεια, ο Ντέιβιντ τη ρωτάει «Με ποιο αυτοκίνητο σε πήγαινε ο μπαμπάς σου στο σχολείο;»

Καθώς η Βικτώρια προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις, ο Becks τη διακόπτει ξανά.

«Μία απάντηση μόνπ», είπε ο Ντέιβιντ στη σύζυγό του. «Τι αυτοκίνητο ήταν αυτό;»

«Εντάξει. Τη δεκαετία του ’80, ο πατέρας μου είχε μια Rolls-Royce», παραδέχεται η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τις Spice Girls.

Τελικά ικανοποιημένος με την απάντηση της γυναίκας του, ο Μπέκαμ της λέει ένα σύντομο «ευχαριστώ» προτού αποχωρήσει από το πλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: businessinsider.com