Το PlayStation 5 καταφτάνει στη χώρα μας και μιλά ελληνικά

AFP

Με δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού αλλά μεταγλωτισμένους τους νέους τίτλους.

Το PlayStation 5 έρχεται και στην Ελλάδα σε λίγες μέρες, και η Sony ανακοίνωσε ότι η νέα κονσόλα θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού για μια ακόμα πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήστη (UX).

Τόσο η ψηφιακή έκδοση του PS5 όσο και η έκδοση του PS5 με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray, που θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα από τις 19 Νοεμβρίου 2020, θα δίνουν στους Έλληνες χρήστες την επιλογή να απολαύσουν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το νέο UX στη γλώσσα τους. Το νέο UX έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις gaming εμπειρίες των χρηστών πιο διασκεδαστικές, ενδιαφέρουσες και εξατομικευμένες, ενώ η επιλογή της ελληνικής γλώσσας αποτελεί ακόμα μία συναρπαστική προσθήκη στο σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, το PlayStation®5!

Ένας από τους νέους τίτλους της επόμενης γενιάς του PS5, το Marvel’s Spider Man: Miles Morales, προσφέρει επίσης δυνατότητα επιλογής μενού και υποτίτλων στα ελληνικά. Επιπλέον το Sackboy: Η Μεγάλη Περιπέτεια, έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικού μενού και υποτίτλων, και τέλος το Astro’s Playroom, το οποίο θα είναι διαθέσιμο επίσης στα ελληνικά. Με αυτόν τον τρόπο, η ελληνική gaming κοινότητα πρόκειται να απολαύσει μια εκτεταμένη γκάμα τίτλων στην γλώσσα της επιλογής τους, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών.