Το TikTok «έπιασε» το milestone των 10 δισ. δολαρίων σε δαπάνες χρηστών και ετοιμάζεται να… γράψει Ιστορία

Το TikTok «έπιασε» το milestone των 10 δισ. δολαρίων σε δαπάνες χρηστών και ετοιμάζεται να… γράψει Ιστορία
epa08667463 (FILE) - A close-up shows the video-sharing application TikTok on a smart phone in Berlin, Germany, 07 July 2020 (reissued 14 September 2020). According to statement issued by Microsoft, Chinese company ByteDance refused to sell its USA operations of TikTok to the US tech giant. EPA/HAYOUNG JEON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θέμα χρόνου να ξεπεράσει το Candy Crush στα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών.

Το TikTok κατόρθωσε να γίνει η πρώτη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δημιούργησε 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες καταναλωτικές δαπάνες και αναμένεται να γίνει η εφαρμογή με τα υψηλότερα κέρδη στην ιστορία.

Οι υπόλοιπες τέσσερις εφαρμογές που σύμφωνα με την έκθεση του παρόχου πληροφοριών εφαρμογών data.ai, έχουν φτάσει στο ορόσημο είναι όλες παιχνίδια και συγκεκριμένα τα Candy Crush Saga, Honor of Kings, Monster Strike και Clash of Clans.

Σύμφωνα με το CNN, το Candy Crush βρίσκεται στην κορυφή, καθώς έχει τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών με 12 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα σύνολα βασίζονται στα έσοδα που προέρχονται από το Google Play και το iOS App Store της Apple. Αλλά το TikTok αναμένεται να ξεπεράσει το δημοφιλές παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το TikTok αναμένεται να πλησιάσει το ορόσημο των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024. Οι καταναλωτές ξοδεύουν πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα δίνοντας φιλοδωρήματα στους αγαπημένους τους δημιουργούς περιεχομένου», τόνισε ο Lexi Sydow, επικεφαλής στον data.ai.

«Οι TikTokers είναι έτοιμοι να περνούν μια εβδομάδα 40 ωρών εργασίας κάθε μήνα στην εφαρμογή μέχρι το τέλος του 2024, (που είναι αυξημένη) κατά 22% από το 2023», πρόσθεσε.

Η δαπάνη προέρχεται από τις αγορές ψηφιακών νομισμάτων εντός εφαρμογής του TikTok, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά δώρων για τους infuelncers. Αυτά τα δώρα επιβραβεύουν τους δημιουργούς για το περιεχόμενό τους και μπορούν να εξαργυρωθούν, με το TikTok να διατηρεί το 50% της πληρωμής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: