Το Travel Tools είναι το μοναδικό που θα χρειαστείτε στις φετινές σας διακοπές

Το Travel Tools είναι το μοναδικό που θα χρειαστείτε στις φετινές σας διακοπές

Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις σε όλο τον κόσμο.

Η Visa Europe ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Travel Tools, τον σύντροφο σας στα ταξίδια.

Η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως τοποθεσίες ATM, μετατροπή νομίσματος, βοήθεια αν η κάρτα σας χαθεί ή κλαπεί καθώς και συμβουλές για την κατάλληλη διαχείριση των χρημάτων στις διακοπές.

Η ανανεωμένη εφαρμογή έρχεται με νέα χαρακτηριστικά πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών όπως η δυνατότητα στους τουρίστες να ελέγχουν εύκολα και από νωρίς το επίπεδο αποδοχής καρτών στον προορισμό τους, όπως σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, τοπικές συγκοινωνίες κτλ. Με αυτό τον τρόπο, όταν οι ταξιδιώτες αναρωτηθούν εάν τα ταξί στο Βιετνάμ ή τα εστιατόρια στη Γαλλία δέχονται κάρτες Visa, η εφαρμογή της Visa είναι το μέρος να το ελέγξουν! Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις σε όλο τον κόσμο, προερχόμενες από υπηρεσίες εντοπισμού τοποθεσίας.

Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή Visa Travel Tools από το Apple Store ή το Google Play store.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα της εφαρμογής, o κος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία ανέφερε:”Η εφαρμογή Travel Tools της Visa μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύντροφος των διακοπών. Απλά και γρήγορα, παρέχει στον ταξιδιώτη πληροφορίες που χρειάζεται, όπως το κοντινότερο  ΑΤΜ ή βοήθεια σε περίπτωση απώλειας της κάρτας. Έτσι αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa στο εξωτερικό, όπως ακριβώς κάνετε και στην Ελλάδα.¨