Το X του Έλον Μασκ φέρνει πληρωμές peer-to-peer και περισσότερη AI στις διαφημίσεις

Το X του Έλον Μασκ φέρνει πληρωμές peer-to-peer και περισσότερη AI στις διαφημίσεις
ANKARA, TURKIYE - JULY 24: In this photo illustration, the new logo of 'Twitter' is displayed on a screen displaying the former logo of 'Twitter' in Ankara, Turkiye on July 24, 2023. Harun Ozalp / Anadolu Agency (Photo by Harun Ozalp / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Photo: AFP
«Το X πρόκειται να φέρει επανάσταση το 2024 με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες» αναφέρει η πλατφόρμα.

Μια σειρά αλλαγών εντός του 2024 σκοπεύει να παρουσιάσει το X (πρώην Twitter), όπως αναφέρεται την Τρίτη σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία του Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με αυτή, το X σκοπεύει να ενισχύσει περισσότερο τις διαφημίσεις μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Ακόμα, η πλατφόρμα θα εγκαινιάσει πληρωμές peer-to-peer, ξεκλειδώνοντας περισσότερη χρησιμότητα για τους χρήστες και νέες εμπορικές ευκαιρίες για τους χρήστες.

«Το X πρόκειται να φέρει επανάσταση το 2024 με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα αναμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε, επικοινωνούμε και συναλλασσόμαστε. Η ακλόνητη αφοσίωσή μας στους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τις κοινότητες καθοδηγεί την αποστολή μας να βελτιώνουμε και να καινοτομούμε, επιχειρώντας με τόλμη να εισέλθουμε σε αχαρτογράφητα εδάφη, παραμένοντας παράλληλα συντονισμένοι με τις ανάγκες της κοινότητάς μας» τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: