Το YouTube ψάχνει εθελοντές για να βελτιώσει τις υπηρεσίες του

Το YouTube ψάχνει εθελοντές για να βελτιώσει τις υπηρεσίες του

Μήπως θα είστε εσείς ο επόμενος Ήρωας; 

Το YouTube ανακοίνωσε πώς αναζητά εθελοντές να βοηθήσουν στην διαχείριση του περιεχομένου της πλατφόρμας, επισημαίνοντας ακατάλληλο περιεχόμενο, να απαντούν σε ερωτήσεις στο φόρουμ βοήθειας του YouTube , και να βοηθούν με τις λεζάντες των βίντεο και τους υπότιτλους.

Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει τους χρήστες να κερδίσουν πόντους στο νέο πρόγραμμα crowdsourcing της πλατφόρμας, το «YouTube Heroes».

Το YouTube ανακοίνωσε το πρόγραμμα «Heroes» και μάλιστα χρησιμοποίησε και βίντεο το οποίο δείχνει τι ακριβώς θα κάνουν και τι θα κερδίσουν. «Δουλεύετε σκληρά για να κάνετε το YouTube καλύτερο για όλους και όπως όλοι οι ήρωες χρειάζεστε ένα μέρος που θα νιώθετε ‘’σπίτι’’» αναφέρει το βίντεο.

Μόλις οι χρήστες μπουν στο πρόγραμμα, έχουν πρόσβαση στο διαχειριστικό ( “heroes dashboard”) για τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουν και στο “Hero hangouts,” ενώ θα υπάρξει ένα ειδικό σεμινάριο.

Καθώς οι «ήρωες» μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, είναι σε θέση να δουν πρώτοι τα νέα προϊόντα του YouTube και να τα δοκιμάσουν πριν κυκλοφορήσουν επισήμως.

Το πρόγραμμα «Ήρωες » έρχεται καθώς το YouTube προσπαθεί να χτίσει κάτι περισσότερα από μια απλή εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης, με την πρόσφατη έναρξη του YouTube Community, το οποίο θα ενθαρρύνει τους χρήστες να αλληλεπιδρούν περισσότερο με τη μεγάλη κοινότητα των δημιουργών περιεχομένου μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων, εικόνων και άλλου περιεχόμενου.