Τρεις νέες επιχειρήσεις υποψήφιες για το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου»

Τρεις νέες επιχειρήσεις υποψήφιες για το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου»

Ο ιδρυτής της easyJet επιλέγει προσωπικά το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα που θα διακριθεί για την πρότασή του.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του «Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό  Ξεκίνημα Χρονιάς 2013» που διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο επιλογής. Το Stelios Philanthropic Foundation επέλεξε τις τρεις επικρατέστερες επιχειρήσεις οι οποίες αφενός ανταποκρίνονταν στα κριτήρια του διαγωνισμού και αφετέρου επέδειξαν σημαντικό έργο ώστε να διεκδικούν το φετινό βραβείο.

Οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι για το φετινό βραβείο είναι:    

1. Ancient Greek Sandals – Νικόλας Μίνογλου & Χριστίνα Μαρτίνη, με έδρα τα Οινόφυτα. Δημιουργεί υψηλής ποιότητας δερμάτινα χειροποίητα αρχαιοελληνικά σανδάλια, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες.

2. Nanobionic – Γεώργιος & Ερμής Ψιψίκας με έδρα την Αθήνα. Δημιουργεί εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν συνολική ευεξία, βελτίωση των επιδόσεων και ενίσχυση του τρόπου ζωής.

3. Get Social Gr – Παναγιώτα Κοτσαρίνη & Μαρία Ηλιάδη, με έδρα την Αθήνα. Ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών με σκοπό την διαφήμιση και την προώθηση προϊόντων μέσα από τα social networks.

Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας στις 26 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013», για μια ακόμα χρονιά έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης παρέχει εκτός από την ηθική αναγνώριση και το χρηματικό ποσό των 50.000€ με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της επιχείρησης.

Διαβάστε ακόμη: Έρχεται η μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας