Trouva: Ακόμα 10 εκατ. δολάρια από επενδυτές για τη startup του Κύπριου Άλεξ Λοΐζου

Trouva: Ακόμα 10 εκατ. δολάρια από επενδυτές για τη startup του Κύπριου Άλεξ Λοΐζου

Η εταιρεία συνεχίζει την πολύ πετυχημένη πορεία της με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Trouva, η startup με έδρα το Λονδίνο, συνεχίζει τη πετυχημένη της πορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τους «Τhe Sunday Times», η εταιρεία εξασφάλισε νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 10 εκατ. δολαρίων από επενδυτές όπως οι BGF, Index Ventures και Octopus Investments.

Η πλατφόρμα της εταιρείας βοηθάει ανεξάρτητες εταιρείες λιανεμπορίου να εντοπίζουν online αγοραστές και να τους οδηγούν στα φυσικά τους καταστήματα. Μέχρι στιγμής πάνω από 350 εταιρείες στη Μ. Βρετανία χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο για να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους αλλά και για να διαχειριστούν τις παραγγελίες τους.

Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου μπορούν να επιλέξουν προϊόντα από ένα δίκτυο μεγάλου αριθμού καταστημάτων και να τα παραλάβουν στην πόρτα τους.

Η εταιρεία (πρώην Streethub) ιδρύθηκε το 2012 από τον Άλεξ Λοΐζου, ο οποίος κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα του τομέα καταναλωτικής τεχνολογίας «30 κάτω των 30» του περιοδικού Forbes, και τον Mandeep Singh.

Τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για να μεγαλώσει το δίκτυο των καταστημάτων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα αλλά και για την ίδρυση ενός hub τεχνολογίας στη Λισαβόνα.

Μέχρι στιγμής η startup έχει συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμη:

Ο πρώτος Κύπριος που κατάφερε να μπει στη λίστα του Forbes