Τσίπρας: «Έφτασε η ώρα να ξεσπάσει σαν θύελλα ο λαός»

Τσίπρας: «Έφτασε η ώρα να ξεσπάσει σαν θύελλα ο λαός»

«Θα δώσουμε την τελική μάχη απελευθέρωσης από τα μνημόνια» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η ώρα μας, έφτασε. Έφτασε η ώρα να ξεσπάσει σαν θύελλα ο ελληνικός λαός. Η ώρα να δώσουμε την τελική μάχη της απελευθέρωσης από τα μνημόνια, την κοινωνική βαρβαρότητα, τη διαφθορά και τη διαπλοκή» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κομοτηνή.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαίου είναι η τελευταία ελπίδα για τον ελληνικό λαό, επισήμανε, «όχι μόνο για τους αριστερούς, για τους ριζοσπάστες, για τους κομμουνιστές, αλλά για τον κάθε δημοκράτη, τον κάθε πολίτη, τον κάθε εργαζόμενο, όποιο κόμμα κι αν στήριζε μέχρι χτες, για όποιον πιστεύει ότι η σωτηρία της πατρίδας και των ανθρώπων της έρχεται πρώτη».

«Η τριπλή εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι όχι απλώς κρίσιμη, αλλά μάχη ζωής και θανάτου, για την πατρίδα και το λαό μας. Το λέω αυτό με πλήρη συνείδηση των λόγων μου», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Ο ελληνικός λαός πρέπει να τελειώσει τώρα με όσους τον τελειώνουν καθημερινά. Να τελειώσει πριν τον αποτελειώσουν. Πριν η Ελλάδα ξεπουληθεί οριστικά και οι άνθρωποί της καταντήσουν μια φιμωμένη και φτηνή εργατική μάζα».

Διαβάστε στο επόμενο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 22 Μαρτίου αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.