Τσίπρας: Πέρασμα στη μεταμνημονιακή εποχή το φετινό Πάσχα

Τσίπρας: Πέρασμα στη μεταμνημονιακή εποχή το φετινό Πάσχα
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρευρίσκεται στο υπουργικό συμβούλιο, στην Βουλή, Αθήνα, Μ.Τρίτη 3 Απριλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

«Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή ελπίδας και αισιοδοξίας».

«Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή ελπίδας και αισιοδοξίας, το πέρασμα στη μεταμνημονιακή εποχή», επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του που έκανε από την ακριτική Τήλο για τη γιορτή του Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, λέγοντας πως με αποφασιστικότητα και σύνεση ο ελληνικός λαός θα ανταποκριθεί και στις σύγχρονες προκλήσεις. Πρόσθεσε πως ο ελληνικός λαός υπερασπίζεται τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και τώρα που η Ελλάδα ξαναπατάει στα πόδια της είναι και θα παραμείνει πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Τήλου.Ο κ.Τσίπρας ξεναγήθηκε στους χώρους του στρατοπέδου, συνομίλησε με τους φρουρούς του Αιγαίου, αντάλλαξε ευχές, τσούγκρισε κόκκινα αυγά και ζήτησε να μάθει πληροφορίες για τη ζωή και τα σχέδιά τους.