Βαρεθήκατε τα meeting; Ο βοηθός AI της Microsoft θα πηγαίνει στη θέση σας

Βαρεθήκατε τα meeting; Ο βοηθός AI της Microsoft θα πηγαίνει στη θέση σας
Microsoft Bing Chat and AI chat applications are seen on a mobile device in this photo illustration in Warsaw, Poland on 21 July, 2023. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto) (Photo by Jaap Arriens / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Θα ενσωματωθεί στο Word, το Excel, το Teams και το PowerPoint, με πρόσθετη χρέωση 30 δολαρίων ανά χρήστη το μήνα.

Της Chloe Taylor 

Όλοι μας έχουμε κληθεί σε συσκέψεις που θα μπορούσαν να έχουν καλυφθεί με ένα email – αλλά με την επικείμενη κυκλοφορία του νέου chatbot τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft, οι μέρες που σπαταλάμε χρόνο σε αίθουσες meeting θα μπορούσαν να πλησιάζουν στο τέλος τους.

Ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε το Copilot -τον βοηθό AI στο χώρο εργασίας που αναπτύσσει- νωρίτερα φέτος, προβάλλοντας το προϊόν ως έναν «συνοδηγό για την εργασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνολογία, η οποία είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου, θα ενσωματωθεί στις εφαρμογές Microsoft 365 όπως το Word, το Excel, το Teams και το PowerPoint, με πρόσθετη χρέωση 30 δολαρίων ανά χρήστη το μήνα.

Στο πλαίσιο της νέας προσφοράς, το προσωπικό των εταιρειών που θα εγγραφούν στο Copilot της Microsoft θα μπορεί θεωρητικά να στέλνει τους βοηθούς τεχνητής νοημοσύνης σε συσκέψεις στη θέση τους -αποτελεσματικά θα τους επιτρέπει να παραλείπουν ή να κλείνουν διπλές συσκέψεις και να στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες εργασίες.

Όπως μετέδωσε το Fortune.com., o βοηθός AI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να «παρακολουθεί» μια συνάντηση και να παράγει ένα αντίγραφο, μια περίληψη και σημειώσεις μόλις τελειώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: fortune.com