«Βάση» στην Ελλάδα αποκτά το Twitter

«Βάση» στην Ελλάδα αποκτά το Twitter

Tα ελληνικά brand έχουν πια τη δυνατότητα να προωθήσουν και μέσω Twitter τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Την επέκταση των χώρων που εκπροσωπείται εμπορικά και διαφημιστικά στη χώρας μας ανακοίνωσε το Twitter. Η εταιρεία Httpool είναι αυτή που αναλαμβάνει το λανσάρισμα της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα.

«Πολλές εταιρείες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το Twitter ως μέσο για να «ακούνε» τους πελάτες τους και έχουν τοποθετηθεί ήδη οργανικά σε αυτό, το οποίο μας κάνει ακόμη πιο ενθουσιασμένους, καθώς τώρα θα τους δώσουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν διαφημιστικά το Twitter, έτσι ώστε να ενισχύσουν το μήνυμά τους και όλη τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους», σημείωσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο επικεφαλής του Twitter στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Niall Horgan.

Η δημοφιλής σελίδα κοινωνική δικτύωσης απαριθμεί περισσότερους από 288 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιείται ευρέως από εταιρείες διεθνώς για να συνδεθούν με τους ήδη υπάρχοντες χρήστες τους, όσο και για να επικοινωνήσουν με νέα κοινά.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με έρευνα της Nielsen, τρεις στους πέντε ανθρώπους στο Twitter ακολουθούν τουλάχιστον ένα brand.

Ειδικότερα, το 80% των ανθρώπων στο Twitterείναι ενεργοί και μέσω του κινητού τους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την τέλεια ευκαιρία στους διαφημιζόμενους να στοχεύσουν το κοινό τους on the go και σε στιγμή που το περιεχόμενο τους πραγματικά θα σχετίζεται με το κοινό τους. Στην πραγματικότητα, ένα στα τρία άτομα που έχουν επισκεφτεί ένα brand στο Twitter συνεχίζουν να το ακολουθούν αλλά και να το αγοράζουν.