Βενιζέλος: «Κάποιοι θέλουν να με βγάλουν από το παιγνίδι»

Βενιζέλος: «Κάποιοι θέλουν να με βγάλουν από το παιγνίδι»

Επίθεση Βενιζέλου σε ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ αλλά και μηνύματα εντός ΠΑΣΟΚ.

Μηνύματα με αποδέκτες εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την πρώτη μέρα της Συνδιάσκεψης για την συγκρότηση της Ελιάς.

«Κάποιοι θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι και να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη» είπε για να υπογραμμίσει: «Εγώ θα είμαι εδώ και θα τους εμποδίσω». Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για το ΠΑΣΟΚ των «κατακομβών», της αλήθειας και της ευθύνης, σημειώνοντας ότι δεν είναι άτυχος αλλά τυχερός που παίρνει μέρος στον «πόλεμο της γενιάς μας»

Αφού ζήτησε να συγκροτηθεί το ταχύτερο δυνατό το ψηφοδέλτιο της Ελιάς, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε εκ νέου ότι δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος σημειώνοντας ότι θα κριθεί αν γίνουν σεβαστές οι θυσίες του λαού ή θα τις παίξουμε στα ζάρια.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν παλικαράκια που μπορούν σε μια στιγμή να αλλάξουν τη συνολική στρατηγική της ΕΕ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και κατά του πρώην κυβερνητικού εταίρου, τη ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας ότι δεν ψήφισε τίποτα που δεν ήταν συντεχνιακά και συνδικαλιστικά δημοφιλές.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr