Βίντεο: Εντυπωσιακό παρκούρ για το «Assassin’s Creed» στο Παρίσι

Βίντεο: Εντυπωσιακό παρκούρ για το «Assassin’s Creed» στο Παρίσι

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο προώθησης της νέας έκδοσης του γνωστού videogame που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Το νέο sequel του «Assassin’s Creed», το «Assassin’s Creed Unity», αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου Οκτώβρη.

Ο δημιουργός του, Devin Supertramp, συνεργάστηκε με την ομάδα του της Ubisoft και με τους καλύτερους αθλητές παρκούρ της Γαλλίας για να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό βίντεο που εξελίσσεται μέσα στο Παρίσι:

Το Unity είναι το έβδομο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, που αυτή τη φορά διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία και τοποθετείται χρονικά στον καιρό της Γαλλικής Επανάστασης. Η κυκλοφορία του έχει ανακοινωθεί για τις 28 Οκτωβρίου σε Xbox One, PlayStation 4, και PC.

Για την ιστορία, το παρκούρ καθιερώθηκε από το David Belle (Νταβίντ Μπελ) τη δεκαετία του ’80, και ως γενέτειρά του θεωρείται η Lisses, ένα προάστιο του Παρισίου της Γαλλίας. Εμπνευστής του παρκούρ, ωστόσο, είναι ο Βιετναμέζικης καταγωγής Raymond Belle, στρατιώτης, πυροσβέστης, μαθητής της Méthode Naturelle, και πατέρας και μέντορας του David Belle.

Ο όρος παρκούρ προκύπτει από το Parcours du Combattant, ένα είδος στρατιωτικού αγωνίσματος δρόμου μετ’εμποδίων. Ο Hubert Koundé, φίλος του David Belle, είχε την ιδέα να δανειστούν τη λέξη parcours (διαδρομή), να αντικαταστήσουν το γράμμα “c” με “k” για να υποδηλώνει μαχητικότητα, και να αφαιρέσουν το άηχο “s”, γιατί ήταν αντίθετο με τη φιλοσοφία του παρκούρ περί ελάχιστης κατανάλωσης ενέργειας.

Πηγή: News247.gr