Βραζιλία προς Τζεφ Μπέζος: Να πληρώσεις για τη χρήση του ονόματος Amazon

Βραζιλία προς Τζεφ Μπέζος: Να πληρώσεις για τη χρήση του ονόματος Amazon
PHOTO MOUNT: SPECTACULAR CHANGE OF GUIDES: Jeff Bezos resigns. Archive photo: Jeff BEZOS (founder and CEO) of the American online mail order company Amazon Inc. on the occasion of the presentation of the Axel Springer Award 2018 under the motto v ¢ ¬A¬ûAn Evening for Jeff Bezosv ¢ ¬A¬ú in Berlin ¬ | usage worldwide (Photo by Annegret Hilse / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP) Photo: AFP
Η πρόσκληση του κυβερνήτη της πολιτείας Amazonas.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Amazonas της Βραζιλίας ζητά από τον Τζεφ Μπέζος να πληρώσει δικαιώματα για τη χρήση του ονόματος του τροπικού δάσους για την εταιρεία του.

Ο Γούιλσον Λίμα δήλωσε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο O Globo: «Η Amazon χρησιμοποιεί το όνομα Amazonas, χρησιμοποιεί το όνομα της Αμαζονίας. Πόσα παίρνουμε γι’ αυτό; Θέλουμε να μάθουμε».

Ο Λίμα δήλωσε ότι σκοπεύει να θέσει το θέμα στη σύνοδο κορυφής για το κλίμα COP28 που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, σύμφωνα με το Insider.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πολιτικός μετέφερε επίσης το μήνυμά του στο Instagram, με ένα βίντεο, στο οποίο απευθύνεται στον Μπέζος: «Παραδίδετε εκατομμύρια προϊόντα και έχετε το μεγαλύτερο πάρκο logistics στον κόσμο. Και εγώ; Καθαρίζω τον αέρα για ολόκληρο τον πλανήτη και έχω τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα και το μεγαλύτερο τροπικό δάσος στον κόσμο».

«Αν η εταιρεία σας είναι η πολυτιμότερη όλων, θα έλεγα ότι εγώ είμαι ανεκτίμητος, Και αφού χρησιμοποιείτε το όνομά μου και δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα από αυτό, σας προσκαλώ να έρθετε εδώ για να γνωριστούμε καλύτερα, Τζεφ», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: