Workforce talks: Ευελιξία & Μισθοί: Τα drivers για τη στελέχωση Tech θέσεων

Workforce talks: Ευελιξία & Μισθοί: Τα drivers για τη στελέχωση Tech θέσεων
Διαθέσιμο το τέταρτο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks με το Θάνο Λουμπρούκο».

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσιάζει το τέταρτο κατά σειρά επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work: workforce talks’ με τίτλο «Ευελιξία & Μισθοί: Τα drivers για τη στελέχωση Tech θέσεων» και αναλύει τα χαρακτηριστικά του κλάδου, στο πλαίσιο της αγοράς εργασίας, και προσεγγίζει το μέλλον του.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και ο Θάνος Λουμπρούκος, Business Manager Technology Specialty, Randstad Ελλάδας, αναλύουν τον Information & Technology τομέα της αγοράς εργασίας, τόσο από την πλευρά των εργοδοτών, που επιθυμούν να προσλάβουν, όσο και των εργαζομένων. Στο επίκεντρο της συζήτησης τίθεται η ζήτηση και η προσφορά εργασίας, εντός του κλάδου, και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι αναφορικά με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η candidate driven αγορά εργασίας του κλάδου, το υβριδικό μοντέλο εργασίας και η ευελιξία, οι οικονομικές απαιτήσεις και η διασφάλιση ενός μοντέλου που ικανοποιεί επιχειρήσεις και εργαζομένους, αποτελούν βασικά στοιχεία της συζήτησης. Όπως τόνισε ο Θάνος Λουμπρούκος, «Το μέλλον και η ανοδική πορεία του κλάδου θα πραγματοποιηθούν με την άμβλυνση των αντιθέσεων μεταξύ ζήτησης και προσφοράς και την επανατοποθέτηση στόχων από όλους».

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:

LinkedIn: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas

Instagram: Randstad Hellas

Youtube: Randstad Hellas