Xbox One X: Αυτή είναι η νέα κονσόλα της Microsoft

Xbox One X: Αυτή είναι η νέα κονσόλα της Microsoft

Τα αποκαλυπτήρια της Microsoft για τη νέα γενιά παιχνιδομηχανών που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου.

Το Xbox E3 Briefing της Κυριακής αποτέλεσε ορόσημο για τη Microsoft, με την αποκάλυψη του Xbox One X με την κωδική ονομασία “Project Scorpio”.

Το Xbox One X θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας στις 7 Νοεμβρίου 2017, με εκτιμώμενη λιανική τιμή στα €499,99.

Ο Head of Xbox, Phil Spencer, υπογράμμισε ότι κάθε παιχνίδι θα παίζει σε όλες τις κονσόλες της οικογένειας του Xbox One, ενώ το Xbox One X έρχεται να κάνει την υπάρχουσα βιβλιοθήκη των παικτών ακόμη καλύτερη, προσφέροντας μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις υφές, πιο ομαλά framerates και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

«Το Xbox δίνει τα απαραίτητα εφόδια σε μεγάλους και μικρότερους developers παιχνιδιών να δημιουργήσουν διαφορετικά είδη για κάθε gamer» δήλωσε ο Phil Spencer. «Όχι μόνο διαθέτουμε τα μεγαλύτερα cross-platform blockbusters στην πλατφόρμα μας, αλλά φροντίσαμε να έχουμε μοναδικό υλικό από developers, ξεπερνώντας τα όρια της φαντασίας».

Όλα τα παιχνίδια και αξεσουάρ του Xbox One είναι συμβατά με το Xbox One X, οπότε κάθε Xbox gamer έχει ήδη στα χέρια του μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, τα οποία θα παίζουν καλύτερα στο Xbox One X.

Ο Phil Spencer ανακοίνωσε ότι το Xbox θα επεκτείνει τη backwards compatibility βιβλιοθήκη του Xbox One με 400 δημοφιλείς τίτλους του Xbox 360, περιλαμβάνοντας επίσης αυθεντικούς κλασικούς που κυκλοφόρησαν για το πρώτο Xbox, κάνοντας την αρχή με τον αγαπημένο τίτλο πολλών fans, το “Crimson Skies”. Αντίστοιχα, blockbuster τίτλοι, όπως τα “Gears of War 4”, “Forza Horizon 3”, “Minecraft”, “Resident Evil 7”, “Final Fantasy 15”, “Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands”, “Rocket League” και πολλά άλλα δημοφιλή παιχνίδια, θα λάβουν δωρεάν αναβαθμίσεις, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του Xbox One X. Επίσης, μια πολύ μεγάλη λίστα παιχνιδιών θα έχει καλύτερη απόδοση (Xbox One X Enchanced), ενώ αρκετά από αυτά θα έχουν γίνει διαθέσιμα μέχρι την κυκλοφορία του Xbox One X.