Ξεκινά το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο

Με τίτλο «Γρήγορες Νίκες» το συνέδριο Business Mentality απευθύνεται σε έμπειρους αλλά και νέους επιχειρηματίες.

Το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο «BUSINESS MENTALITY» με τίτλο «Γρήγορες Νίκες» θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ήδη δραστηριοποιούμενους επιχειρηματίες αλλά και σε νέους ανθρώπους που έχουν όραμα να ξεκινήσουν  το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα.

Για δεύτερη χρονιά οι επιχειρηματίες μέσα από τις ομιλίες τους θα μοιραστούν όλη τους την πορεία, τις δυσκολίες, ακόμη και αποτυχίες που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ώστε να μπορέσουν να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Διαβάστε ακόμη: Οι εταιρείες που χρυσοπληρώνουν τη πρακτική άσκηση

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στις 17:00μμ έως 22:00μμ θα γίνουν τα workshops και το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 14:00μμ έως 18:00μμ θα ακολουθήσουν οι ομιλίες επιχειρηματιών.  Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις διεργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρων συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας www.business-mentality.com.

Ενότητες του Business Mentality:
Πωλήσεις
Εξαγωγές
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
Στρατηγική Επικοινωνία

Σκοπός του Business Mentality είναι να ενισχύσει και να προωθήσει το επιχειρηματικό πνεύμα και τη νοοτροπία στην κοινωνία και τους πολίτες, ιδιαίτερα της νεολαίας ώστε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το συνέδριο διοργανώνει η εταιρεία A.I.D.A. Marketing & Business Development. www.aida.com.gr