Το ξενοδοχείο που μαζεύει τους φίλους των επιτραπέζιων από όλο τον κόσμο

Το ξενοδοχείο που μαζεύει τους φίλους των επιτραπέζιων από όλο τον κόσμο

Με πάνω από 500 τίτλους επιτραπέζιων παιχνιδιών, το Alea Apartments στη Νάουσα της Πάρου κάνει τις διακοπές σου διαφορετικές.

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, χαλάρωση στην παραλία αλλά και για τους πιο τολμηρούς παιχνίδια στην άμμο (βλέπε beach volley) ή στο νερό. Ωστόσο, όσοι υποστηρίζουν ένθερμα –και στις διακοπές τους- το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» τότε το ξενοδοχείο Alea στη Νάουσα της Πάρου είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο για αυτούς.

Και αυτό γιατί το εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει πάνω από 500 επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία θα οξύνουν τη σκέψη σας και θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα με τη παρέα σας τα καλοκαιρινά βράδια.

Το NEW 247 μίλησε με τον Σίμο και Δημήτρη Βαρριά οι οποίοι δουλεύουν το Alea Apartments, το ξενοδοχείο-πόλο έλξης όσων λατρεύουν τα επιτραπέζια παιχνίδια.

«Η ιστορία με τα επιτραπέζια είναι παλιότερη από το ξενοδοχείο. Στα φοιτητικά μας χρόνια μας άρεσε να παίζουμε. Aυτή η ενασχόληση έγινε πάθος κυρίως του Δημήτρη και ξεκίνησε να συλλέγει, να πηγαίνει σε συνέδρια και να συναντιέται με άτομα εξίσου παθιασμένα», μας λέει ο Σίμος Βαρριάς, και συνεχίζει λέγοντας ότι «κάποια στιγμή πριν από 3 χρόνια αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την επιχείρηση του ξενοδοχείου και συνέπεσε ας πούμε με την απόκτηση του πτυχίου του Δημήτρη. Οπότε τα επιτραπέζια θα επέστρεφαν στην Πάρο. O Δημήτρης είχε την ιδέα να τα συνδυάσουμε με το ξενοδοχείο. Σκέφτηκε ότι οι gamers θα έβρισκαν ενδιαφέρουσα την ιδέα να έχουν την δυνατότητα διακοπών σε ένα από τα όμορφα νησιά της Ελλάδος, σε συνδυασμό με την δυνατότητα να δοκιμάσουν μερικά από τα καλύτερα αλλά και νεώτερα παιχνίδια παγκοσμίως».

Μέχρι τώρα το ξενοδοχείο διαθέτει 530 τίτλους επιτραπέζιων παιχνιδιών οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται! Μάλιστα, αρκετά είναι τα παιχνίδια που έχουν στη συλλογή τους και νιώθουν πραγματικά περήφανοι.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr