Most Powerful Women 2019

Κατερίνα Βλάχου

 • Position: Managing Director για Ελλάδα και Κύπρο, Snacks &
  Πρόεδρος Δ.Σ.
 • Εταιρία: Mondelez Ελλάς ΑΕ
Φέτος συμπληρώνει 23 χρόνια στον πολυεθνικό κολοσσό που το 2016 της εμπιστεύτηκε τα ηνία της θυγατρικής του στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από το marketing, σε ρόλους διευρυμένης ευθύνης στην κατηγορία της σοκολάτας αποσπώντας κορυφαίες διακρίσεις και μεταπήδησε στις πωλήσεις ως national account manager, πριν αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας. Η Κατερίνα Βλάχου κτίζει νέα κουλτούρα στην εταιρεία, επενδύοντας στο ταλέντο και υιοθετώντας μια προσέγγιση «Local-first», με άμεση προτεραιότητα τα τοπικά brands.

Ιωάννα Παπαδοπούλου

Κατόρθωσε να οδηγήσει την οικογενειακή επιχείρηση στον 21ο αιώνα, καθώς πέτυχε να  διατηρήσει τόσο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα ενισχύοντας τα δημοφιλή προϊόντα της όσο και να εισαγάγει την καινοτομία στην επιχείρηση. Δεν έχει πάψει να λανσάρει νέα προϊόντα  στην κατηγορία του μπισκότου,  αλλά και να εισέρχεται σε νέες προϊοντικές κατηγορίες όπως οι μπάρες, οι premium φρυγανιές και εσχάτως το ψωμί. Διατήρησε την απόλυτη ελληνικότητα της εταιρείας και κέρδισε επάξια τον τίτλο της «σιδηράς κυρίας» της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.

Μαρία Σκλαβενίτου

Ηγείται της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας λιανεμπορίου, κάτι που από μόνο του αποτελεί επίτευγμα. Αποτελεί παράλληλα μέλος της ομάδας διοίκησης της εταιρείας που ανέλαβε τη μεγαλύτερη επιχειρηματική διάσωση –αυτή της Μαρινόπουλος-, αποδεικνύοντας ότι η ορθή διαχείριση αποδίδει. Ο κύκλος εργασιών κινείται στα 2,5 δισ. ευρώ και αυξάνεται με την κατάκτηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και μεριδίων αγοράς. Συγχρόνως το νέο μεγάλο εταιρικό σχήμα απασχολεί 21.000 ανθρώπους, αποτελώντας τον μεγαλύτερο εργοδότη στη χώρα.

Λίλιαν Νεκταρίου

 • Position: Γενική διευθύντρια Coca-Cola Hellas για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
 • Εταιρία: Coca-Cola Hellas
Ηγείται της Coca-Cola Hellas από το 2016, κάνοντας πράξη τον στόχο της εταιρείας να μετατραπεί σε «Total Beverage Company». Δηλώνει υπερήφανη στο Fortune για το πρόγραμμα «Zero Waste Future», για μια πόλη με μηδενικά απορρίμματα, το οποίο ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έγινε παγκόσμιο case study για την Coca-Cola. Έχοντας 13 χρόνια στην εταιρεία και έχοντας περάσει από έξι διαφορετικούς ρόλους, δρομολογεί την επόμενη μέρα σε μια χρονιά-ορόσημο, καθώς η Coca-Cola συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

Eλένη Θεοχάρη

 • Position: Γενική διευθύντρια και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος
 • Εταιρία: ΒΙΚΟΣ
Σύζυγος και επιχειρηματική συνοδοιπόρος του Πέτρου Σεπετά στη Βίκος, ήταν αυτή που έκοψε το πρώτο τιμολόγιο της εταιρείας το 1992, καθώς τότε ήταν η μισή εταιρεία: το Λογιστήριο, το Τμήμα Προμηθειών, τα Logistics, ο Έλεγχος Ποιότητας και αρκετά ακόμη. Σήμερα η εταιρεία πραγματοποιεί πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70 εκατ. ευρώ, είναι στην πρώτη τριάδα του κλάδου των εμφιαλωμένων νερών και πραγματοποιεί δυναμική πορεία στον κλάδο των αναψυκτικών. Παράλληλα, μόνο την τελευταία τριετία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 21 εκατ. ευρώ.

Nάγια Καλογεράκη

​Έχοντας επιτυχημένη πορεία 20 χρόνων στην Coca-Cola Hellenic στη Διεύθυνση Marketing, Πωλήσεων και την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας, καθώς και στη διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΟμίλουCoca-Cola HBC AG, κατά τη θητεία της στη Γενική Διεύθυνση της Coca-Cola Τρία Έψιλον έθεσε σε εφαρμογή το νέο λειτουργικό μοντέλο οργάνωσης της εταιρείας, καθώς και τη συνολικότερη στρατηγική ανάκαμψης και επενδύσεων με στόχο την ανάπτυξη. Aπό τον Ιούλιο του 2016, η Νάγια Καλογεράκη ανέλαβε διεθνή ρόλο και έχει την ευθύνη της Εμπορικής διεύθυνσης και της στρατηγικής εκτέλεσης για τις 28 χώρες του Ομίλου Coca-Cola Hellenic.

Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου

Αποφοίτησε από τη Γαλλική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Business Administration στο St. Godrich College στο Λονδίνο και το Houston College στο Τέξας των ΗΠΑ. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στο τιμόνι του πιο νευραλγικού τομέα του επιχειρηματικού χώρου, εκείνου των πωλήσεων και των εξαγωγών, ενώ ο όμιλος που διοικεί εξάγει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ σε 30 χώρες. Είναι αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Kατερίνα Μάνου

Όταν ανέλαβε την Ελλάδα, υπήρχε μόνο ένα κέντρο, και αυτό ζημιογόνο. Σήμερα η IWG λειτουργεί δύο brands (Regus & Spaces) σε έξι σημεία στην Αθήνα και σύντομα σε περισσότερα. Η Κατερίνα Μάνου βρέθηκε στην IWG έπειτα από μια πορεία ετών σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές, ενώ στην εταιρεία έχει «τρέξει» χώρες σε ολόκληρη τη ΝA Ευρώπη και την Τουρκία. Τα νέα γραφεία της Spaces στο Μαρούσι εκτείνονται σε 2.000 τ.μ. και διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο σχεδιασμό, στη λογική των συνεργατικών χώρων.

Ντέπη Τζιμέα

Έπειτα από 18 συνεχόμενα έτη στο δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ, η Ντέπη Τζιμέα αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη στον χώρο της εταιρικής επικοινωνίας, που συνδέεται με την αλλαγή της εικόνας του ΟΤΕ σε μια εξωστρεφή και καινοτόμο πελατοκεντρική εταιρεία. Έχει συμβάλει καθοριστικά ώστε η βιώσιμη ανάπτυξη να ενσωματωθεί στην επιχειρηματική στρατηγική του Ομίλου. Σήμερα, ο Όμιλος ΟΤΕ αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, συνεισφέροντας στην οικονομία, την κοινωνία και στο περιβάλλον.

Λήδα Φουρλή

Μέλος της δεύτερης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης που γιγάντωσε την κληρονομιά της πρώτης, η Λήδα Φουρλή, πέρα από την παρακολούθηση των βασικών εμπορικών δραστηριοτήτων του ομίλου στους τομείς οικιακού εξοπλισμού (ΙΚΕΑ) και αθλητικών (Intersport, Athlete’s Foot), εισάγει «καινά δαιμόνια»: Αναπτύσσει στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Trade Status την αλυσίδα παιδικής ένδυσης DPAM, καθώς και την αλυσίδα καλλυντικών και ειδών μακιγιάζ 3INA.

Iουλία Τσέτη

Αψηφώντας την κρίση, ο όμιλος του οποίου ηγείται δημιούργησε 150 νέες θέσεις εργασίας την τελευταία τριετία, ενώ για την περίοδο 2019-2021 σχεδιάζει επενδύσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ και αφορούν την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του πρώτου και ιστορικού εργοστασίου επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, καθώς και τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ιδιόκτητου logistics centre που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες και της δεύτερης εταιρείας του Ομίλου, της InterΜed.

Άσπα Παλημέρη

Στην Ελλάδα, η οποία συμπεριλαμβάνεται στις 15 ευρωπαϊκές χώρες όπου οι ανέπαφες συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα ξεπερνούν το 50%, η γνωστή πολυεθνική κατέχει ηγετική θέση. Στο τιμόνι της, από το 2016, βρίσκεται η Άσπα Παλημέρη. Aπόφοιτη του Columbia, έχει εργαστεί στη ΜcKinsey και, στη συνέχεια, στις Eurobank, Marfin Bank και Τράπεζα Πειραιώς. Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των γυναικών στο επιχειρείν, η Mastercard διοργάνωσε την πρωτοβουλία «Leave A Legacy» για την ενδυνάμωση των γυναικών στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Ρεβέκκα Πιτσίκα

Διαθέτει πολυετή πείρα ως στέλεχος στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού σε γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το 2007 προχώρησε στην ίδρυση της People for Business, ενώ είναι μέλος του ελληνικού παραρτήματος του Entrepreneurship Organization και ενεργό μέλος σε ανάλογες επαγγελματικές ενώσεις. Είναι ο άνθρωπος πίσω από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αυτό το φιλόδοξο «κάστινγκ στελεχών» το οποίο ανοίγει μια πόρτα σε ανθρώπους που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηνελόπη Κούρκαφα

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Diageo τον Οκτώβριο του 1997 και ανέλαβε τη θέση της γενικής διευθύντριας Ελλάδας και Ιταλίας, έχοντας προηγουμένως αναλάβει θέσεις ευθύνης στο Customer Marketing και το Marketing Ελλάδας και Ευρώπης. Το business unit που διευθύνει αντιπροσωπεύει το 20% της καθαρής αξίας πωλήσεων της Diageo Continental Europe. Το 2018  η Diageo Hellas  απέδωσε καθαρά κέρδη προ φόρων ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, με κύκλο εργασιών 140 εκατ. ευρώ, ενώ βρέθηκε στη 12η θέση της λίστας του Fortune με τις Most Admired Companies, κατακτώντας την 1η θέση στον ίδιο δείκτη ανάμεσα στις επιχειρήσεις FnB. Η ενδυνάμωση της εταιρικής φήμης και το πρόγραμμα «Learning for Life», το οποίο στοχεύει να δώσει ευκαιρίες εργασίας σε νέους 18-35 στον χώρο του τουρισμού και της ψυχαγωγίας, τίθενται επί τάπητος το 2019.

Μαριάννα Πολιτοπούλου

Οδηγεί από το 2016 τον  μετασχηματισμό της εταιρείας, μέσω της θεμελίωσης μιας νέας εταιρικής κουλτούρας, επίτευξης ρεκόρ πωλήσεων και δημιουργίας αξίας για τους μετόχους, ενώ βραβεύτηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως «CEO της Χρονιάς 2018 στoν Ασφαλιστικό Κλάδο» από το περιοδικό European Business Magazine. Επιπλέον, η ΝΝ Hellas αναδείχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα» από το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό World Finance.

Μαριλένα Νιτσιάκου

Συνεχίζει το όραμα του πατέρα της, ξεκινώντας το 2004 την ενασχόλησή της με την πτηνοτροφία. Η Μαριλένα Νιτσιάκου άρχισε από το τότε νέο κέντρο διανομής στον Ασπρόπυργο και πέρασε στον τομέα των πωλήσεων και των επαφών με τα σούπερ μάρκετ. Σήμερα η επιχείρηση αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων, ενώ από το 2012 υλοποιεί πλάνο ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση των παραγωγικών της μονάδων, για νέα λανσαρίσματα και για τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων εγκαταστάσεών της.

Πέγκυ Αντωνάκου

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft Ελλάς τον Φεβρουάριο του 2012 και διαθέτει πολυετή πείρα σε θέσεις διοίκησης και μάρκετινγκ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έπειτα από έξι χρόνια στο «τιμόνι» της Microsoft, έχει προωθήσει σημαντικά τον στόχο της εταιρείας να δοθούν κίνητρα στις γυναίκες, για να κατακτήσουν τομείς όπως η τεχνολογία. Η εταιρεία διοργανώνει με επιτυχία σεμινάρια στην Ελλάδα, με σκοπό να εμπνεύσει και να δώσει την ευκαιρία σε νεαρά κορίτσια να γνωρίσουν τους τρόπους με τους οποίους οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν τον κόσμο.

Νέλλυ Κάτσου

Μεγάλωσε και οδήγησε στην επιτυχία, μαζί με τον αδελφό της Βασίλη, τη Pharmathen, μία από τις σημαντικότερες και πιο εξωστρεφείς ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες. Μετά την πώληση της πλειοψηφίας της εταιρείας στην BC Partners, η Νέλλυ Κάτσου με συνεργάτη την οικογένεια Βασιλόπουλου «ανατρέφει» πλέον μια νέα επιχείρηση στον χώρο του φαρμάκου, την εμπορική Innovis Pharma. Παράλληλα, διατηρεί δραστήριο δημόσιο ρόλο ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ και μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Μαίρη Χατζάκου

Τόσο η ίδια όσο και η εταιρεία την οποία διοικεί έχουν περάσει, τα τελευταία χρόνια, διά πυρός και σιδήρου. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει σε τίποτα τη Μαίρη Χατζάκου να σχεδιάζει την ολική επαναφορά της ιστορικής γαλακτοβιομηχανίας. Έχει έρθει σε συμφωνία για την αναδιάρθρωση των δανείων της επιχείρησης, προχωρά σε επενδύσεις και νέα λανσαρίσματα προϊόντων, και επιδιώκει αύξηση των εξαγωγών, που σήμερα αντικατοπτρίζουν σχεδόν το 1/3 του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Κατερίνα Δήμα

Από το 1991 η Κατερίνα Δήμα ανήκε στο δυναμικό της AHI Carrier Ν.Α. Ευρώπης κλιματισμού Α.Ε., που τότε ήταν η επίσημη αντιπροσωπεία Aircon A.E. Η εταιρεία κατέγραψε μια εξαιρετική χρονιά το 2018, επιτυγχάνοντας ανάπτυξη τόσο στον κύκλο εργασιών της όσο και στην κερδοφορία της, κατακτώντας μια θέση μεταξύ των πλέον μεγάλων και κερδοφόρων εταιρειών της χώρας μας. Μάλιστα, απέσπασε το βραβείο Carrier President’s Award, την ύψιστη διάκριση για τους επίσημους διανομείς της εταιρείας σε παγκόσμια κλίμακα.

Δέσποινα Ξυνού

Τα OΚ Anytime Markets βγήκαν κερδισμένα από την κρίση και συνεχίζουν να αναπτύσσουν τα μερίδια και τις πωλήσεις τους. Το 2018 ολοκλήρωσαν τη χρονιά με αύξηση πωλήσεων 6,5%, φθάνοντας στα 46,16 εκατ. ευρώ, από 43,34 εκατ. ευρώ το 2017. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί πάνω από 480 εργαζομένους σε όλο το δίκτυό της και διαθέτει 103 καταστήματα και δύο grocery stores. Όπως έχει αναφέρει η Δέσποινα Ξυνού, στόχος της εταιρείας είναι να εκμεταλλευτεί τη στροφή των καταναλωτών προς τα «καταστήματα της γειτονιάς».

Μαρέβα Γκραμπόφσκι

 • Position: Ιδρύτρια & Αντιπρόεδρος, Endeavor Greece
 • Εταιρία: Συνιδρύτρια & managing partner Zeus + Dione
Αφού θήτευσε με επιτυχία στον επενδυτικό τραπεζικό τομέα, λάνσαρε το 2012 τη Zeus + Dione. Η εταιρεία δημιουργεί σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα από Έλληνες τεχνίτες. Το brand έχει παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τα προϊόντα του διατίθενται και σε online shops, όπως τα net-a-porter, shopbop, matches fashion, moda operandi.

Αφροδίτη Παναγιωτάκου

 • Position: Διευθύντρια Πολιτισμού, Επικοινωνίας & Marketing
 • Εταιρία: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Με ειδίκευση στην πολιτιστική διαχείριση, πλούσιο βιογραφικό και προϋπηρεσία στο πολιτιστικό management, διεύρυνε την έννοια της κουλτούρας στην Αθήνα και εξάγει σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό εκτός συνόρων. Πιστώνεται όχι μόνο τη μεγάλη επιτυχία και την  πρωτοπορία της Στέγης, αλλά και το γεγονός ότι οι παραγωγές της Στέγης που ταξιδεύουν στο εξωτερικό είναι πάντα sold-out.

Έφη Κουτσουρέλη

Δραστηριότητα σε πέντε κλάδους συναφείς με τον χώρο της τεχνολογίας, οκτώ θυγατρικές με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και 1.600 εργαζόμενοι: Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της Quest Holdings, έπειτα από 38 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Η Έφη Κουτσουρέλη, ωστόσο, εργάζεται για την επόμενη μέρα του ομίλου. Στόχος είναι έως το 2021 ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών να ανέλθει στα 600 εκατ. ευρώ, αλλά και η υλοποίηση εκτενούς επενδυτικού προγράμματος 80-100 εκατ. ευρώ, σημαντικό μέρος του οποίου θα κατευθυνθεί στην ομόσταβλη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS.

Φιλίππα Μιχάλη

Στην περίπτωση της Φιλίππας Μιχάλη η φράση «τα αγαθά κόποις κτώνται» ταιριάζει γάντι. Την εποχή που ήταν φοιτήτρια ξεκίνησε την εργασιακή της σταδιοδρομία στη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων στη Helvetia και, στη συνέχεια, στην Allianz. Έπειτα από μία δεκαετία πέρασε στον ασφαλιστικό κλάδο και ηγήθηκε πολλών projects για την καινοτομία και την ψηφιοποίηση. Το 2015, μετά τη συμπλήρωση 20 χρόνων, αναλαμβάνει επικεφαλής της Allianz Ελλάδος, ενώ  από το 2017 αναλαμβάνει Πρόεδρος στην Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και πρόσφατα στην Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού.

Γεωργία Δραγίνη

To Mediterraneo Hospital αποτελεί ένα πρότυπο διαγνωστικό, χειρουργικό και νοσηλευτικό κέντρο, δυναμικότητας 164 κλινών, το οποίο φιλοξενεί περισσότερες από 25 ιατρικές ειδικότητες. Η Γεωργία Δραγίνη, αναισθησιολόγος, κατάφερε να μετατρέψει σταδιακά την κλινική στο πρώτο «boutique hospital» στην Ελλάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2018 εγκαινιάστηκε το Mediterraneo First Care, μια πρότυπη μονάδα πρωτοβάθμιας παροχής υπηρεσιών υγείας, με στόχο την παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Χριστίνα Μαρτίνη

Έχοντας μαθητεύσει δίπλα στους καλύτερους, διαπίστωσε εγκαίρως ότι τα αρχαιοελληνικά σανδάλια δεν υπήρχαν στα πολυκαταστήματα των μεγαλουπόλεων του κόσμου. Κάπως έτσι γεννήθηκαν η «Ικαρία», η «Μήδεια», ο «Δεσμός»... το brand με τα ιπτάμενα σανδάλια. Η συνιδρύτρια των Ancient Greek Sandals ζει μόνιμα στην Κέρκυρα και τα σανδάλια της «ταξιδεύουν» σε περισσότερα από 450 σημεία σε 50 χώρες, ενώ είναι πρώτη επιλογή για σταρ του Χόλιγουντ όπως η Charlize Theron, η Gwyneth Paltrow και η Elle Macpherson.

Χριστίνα Χαλκιαδάκη

Η νεαρότερη κυρία του ελληνικού λιανεμπορίου ηγείται μιας υγιούς χρηματοοκονομικά και κερδοφόρας επιχείρησης που, αν και δραστηριοποιείται τοπικά, στην Κρήτη, έχει υπερτοπική απήχηση. Η Χριστίνα Χαλκιαδάκη υποστηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς τόσο ενσωματώνοντας 2.500 προϊόντα τους στο κλασικό δίκτυο της αλυσίδας όσο και μέσω των παντοπωλείων Χαλκιαδάκης που αναπτύσσει στην πρωτεύουσα.

Σήλια Κριθαριώτη

Ιδιοκτήτρια του παλαιότερου οίκου ελληνικής μόδας που το 1989 πέρασε στην ιδιοκτησία του πατέρα της (ο οίκος Τσούχλου χρονολογείται από το 1906), η Σήλια αναδείχθηκε σε άξια διάδοχο, επιτυχημένη επιχειρηματία και κορυφαία σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής. Σύζυγος του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου, ντύνει με τις δημιουργίες της ελληνικές και διεθνείς διασημότητες, ενώ top-class μοντέλα συμμετέχουν στα shows της στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα, όπως οι Natalia Vodianova, Naomi Campbell, Giselle Bundchen, Leticia Casta, Claudia Schiffer κ.ά.

Ναταλί Λεονταράκη

Στα 24 της χρόνια η Ναταλί Λεονταράκη γίνεται η νεότερη σε ηλικία αντιπρόεδρος εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (REIT) του S&P 500 και στενή συνεργάτιδα του μεγιστάνα ακινήτων Sam Zel. Έπειτα από 17 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα, εργάζεται στη Lamda Develop-ment ως Director of Development και κατόπιν παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εμπορικά κέντρα ανά την Ευρώπη. Εδώ και λίγους μήνες η πολυεθνική Engel & Völkers της εμπιστεύτηκε τη διαχείριση του brand στην ελληνική αγορά, ως πρόεδρος του 16ου Μητροπολιτικού Κέντρου στον κόσμο.