5

ΤΙΤΑΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Location Αθήνα
Industry Ranking 5
Previewsly Industry Ranking 2
Previews top # Ranking 11
Website www.titan-cement.com

ABOUT ΤΙΤΑΝ

O ενοποιημένος κύκλος εργασιών παρέμεινε ουσιαστικά σταθερός και ανήλθε σε €1.505,8 εκ για το 2017. Η Αμερική υπήρξε και το 2017 η κινητήρια δύναμη για την κερδοφορία του Ομίλου. Συνολικά, το 2017 ο κύκλος εργασιών στις ΗΠΑ παρουσίασε αύξηση 9,9% και ανήλθε σε €873,2 εκ. ενώ τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 27,5% και ανήλθαν σε €185,1 εκ.

O Γενικός Διευθυντής του τομέα Ελλάδας, Γιάννης Πανιάρας, αναφέρει στο Fortune, για τη διάκριση στις Most Admired Companies:

«O Τιτάν υλοποιεί πιστά μια στρατηγική ανάπτυξης ως μια διεθνής, καθετοποιημένη εταιρεία δομικών υλικών, συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα με τον σεβασμό στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Με αφετηρία την Ελλάδα, όπου έχουμε συνεχή παρουσία 116 ετών, αναπτυσσόμαστε διεθνώς, πετυχαίνοντας σήμερα να έχουμε δραστηριότητες παραγωγής τσιμέντου σε 10 χώρες.

Με τη σειρά της, αυτή η εξωστρέφεια έρχεται να στηρίξει τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα. Επενδύοντας στα ελληνικά μας εργοστάσια, παράγουμε εδώ υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις πλέον απαιτητικές διεθνείς αγορές. Ακόμα και μέσα στην κρίση, διατηρήσαμε την ανταγωνιστικότητά μας και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε διεθνείς κολοσσούς. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους της εταιρείας, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και το φυσικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί. Αυτές οι συνειδητές στρατηγικές επιλογές είναι και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας».