21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

FOUR SEASONS ASTIR PALACE

Most Admired Companies 2022

About

Ο κορυφαίος θεσμός για την εταιρική φήμη επιβραβεύει οργανισμούς που δρουν με σκοπό, καινοτομία, ευελιξία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα.

Oκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που για πρώτη φορά το Fortune, σε συνεργασία με την KPMG, “έτρεξε” την έρευνα Most Admired Companies στην Ελλάδα. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η έρευνα αναδείχθηκε σε κορυφαίο θεσμό για την εταιρική φήμη, ο οποίος επιβραβεύει οργανισμούς που δρουν με σκοπό, καινοτομία, ευελιξία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα.

 Φέτος, περισσότερα από 2.000 στελέχη της αγοράς από 380 επιχειρήσεις, µε κύκλο εργασιών µεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, συµµετείχαν στην έρευνα, ψήφισαν και ανέδειξαν τις Πιο Αξιοθαύµαστες Επιχειρήσεις για το 2022. Τα κριτήρια αξιολόγησης συνδέονται µε την Καινοτοµία, τη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναµικού, τη Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Οικονοµική Ευρωστία, την Εξωστρέφεια, την Ανταγωνιστικότητα, την Μακροπρόθεσµη επενδυτική Αξία και την Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Την Πέμπτη, 21 Ιουλίου, στο Four Seasons Astir Palace Hotel, στο exclusive event του FORTUNE GREECE βραβεύουμε τις 20 Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

AGENDA

21 IΟΥΛΙΟΥ

SPEAKERS

CO-CHAIRS

MODERATORS

PARTNERS

VENUE

Four Seasons Astir Palace
40 Apollonos St., Vouliagmeni
Athens, 16671

CONTACT US

Η εταιρική συμμετοχή στο Most Admired Companies Exclusive Event & Dinner με ροτόντα 10 ατόμων ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.

Αντίστοιχα, η τιμή του ατομικού εισιτηρίου προσέλευσης είναι στα 300 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την
Τάνια Σουγιουλτζή
694 539 3328
tsougioultzi@forwardmedia.gr