Από το ψηλό βάθρο στα αθλητικά… «Τάρταρα»

Από το ψηλό βάθρο στα αθλητικά… «Τάρταρα»

Με αφορμή τον Σουάρες σας παρουσιάζουμε αυτοκαταστροφικούς αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού.

«Στα… σαγόνια του Σουάρεζ». Ο Ηanibal Σουάρεζ. O Σουάρεζ δράκουλας. Ο Σουάρεζ ανοίγει με τα δόντια ένα μπουκάλι μπύρας Budweiser. Ο Σουάρεζ φορά φίμωτρο. Στα social media οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν ξεσαλώσει με την αντιαθλητική συμπεριφορά του 27χρονου άσσου της εθνικής Ουρουγουάης και κορυφαίου επιθετικού σήμερα στη Λίβερπουλ και ίσως εν γένει στην Ευρώπη.

Πολλοί υποστηρίζουν βέβαια ότι ήταν δυσανάλογα βαριά η τιμωρία του για τη διάσημη πια δαγκωνιά του στον ώμο του Ιταλού κεντρικού αμυντικού Τζόρτζιο Κελίνι -συνολικά τρίτη της καριέρας του- με τον αποκλεισμό από τη FIFA για εννέα αγωνιστικές στα ματς της Ουρουγουάης και τέσσερεις μήνες από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, συν το χρηματικό πρόστιμο των 82.000 ευρώ.

Πάντως αυτή δεν ήταν καν η πρώτη φορά που ο Λουίς τρώει «καμπάνα» για τις αντιαθλητικές του δαγκωνιές. Άσε που κατά τακτά χρονικά διαστήματα χώνει μπουνιές και κλωτσιές σε αντιπάλους τους, τους τραβά τα μαλλιά ή προσποιείται με περισσή άνεση πτώσεις (τύφλα να ‘χει ο Καραγκούνης!).

Δεν είναι όμως και η μοναδική περίπτωση στον χώρο του αθλητισμού με τάσεις… αυτοκαταστροφικές!