Μπερνάρ Αρνό: 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου

Μπερνάρ Αρνό: 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου
epa000432481 Bernard Arnault, chairman of LVMH the world's leading luxury products group, on the podium after speaking at the group's annual shareholders' meeting in Paris, Thursday 12 May 2005. EPA/LAURENT CHAMUSSY FRANCE OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπορεί να μην είναι άνθρωπος της τεχνολογίας, όμως ο Διευθύνων Σύμβουλος της LVMH Moët Hennessy "εκθρόνισε" τον Έλον Μασκ και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη.

Ο Μπερνάρ Αρνό είναι 73 ετών με την αξία του να εκτιμάται στα 186,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Αν και οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο είναι ιδιοκτήτες και δημιουργοί τεχνολογικών κολοσσών, ο Αρνό δεν είναι μια τέτοια περίπτωση. Ως εκ τούτου, γεννιέται το ερώτημα του πώς ένας τύπος που δεν ασχολείται με την τεχνολογία, έγινε νούμερο 1 στην λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Ο Αρνό είναι διάσημος για τις εξαιρετικές του ικανότητες ως επενδυτής, και αυτή ήταν η πηγή του μεγαλύτερου μέρους του τρέχοντος πλούτου του. Ομοίως, το μεγαλύτερο μέρος της φήμης του ήταν συνέπεια της σχέσης με τη Louis Vuitton.

Ας δούμε λοιπόν 10 γνωστά και άγνωστα γεγονότα για τη ζωή του.