Οι φορητές συσκευές είναι το «next big thing»

Οι φορητές συσκευές είναι το «next big thing»

Έξι επιχειρηματικοί κλάδοι που θα κερδίσουν από από την «εκτόξευση» των wearables - 130 εκατ. πωλήσεις ως το 2013 προβλέπει η PwC.

Ενώ ακόμα βρίσκεται σε αρχικά στάδια, η αγορά φορετής τεχνολογίας αναμένεται να σημειώσει «έκρηξη». Πολλοί λένε ότι η φορετή τεχνολογία θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε.

Για να παραμείνει ανταγωνιστική, η εταιρεία σας μπορεί να χρειαστεί να υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φορετής τεχνολογίας, αφού η επαναστατική επίδραση των διασυνδεδεμένων συσκευών που φοριούνται δεν θα περιορίζεται μόνο σε αξεσουάρ για τους καρπούς, τη μέση και το πρόσωπο, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε από την PricewaterhouseCoopers (PwC).

Η ουσία της 50-σέλιδης έκθεσης «The Wearable Future: Wearables »(«Το Φορετό Μέλλον: Φορετές Συσκευές») είναι ότι η τεχνολογία αυτή θα αποτελέσει το «the next big thing», με περίπου 130 εκατομμύρια φορετές συσκευές να κυκλοφορούν μέχρι το 2018. Η βιομηχανία φορετής τεχνολογίας προβλέπεται να αξίζει σχεδόν 6 δισεκατομμύρια δολάρια, επίσης μέχρι το 2018.

Αυτό, φυσικά, προσφέρει μια «ανταγωνιστική ευκαιρία» που οι εταιρείες θα πρέπει να αδράξουν από τώρα. Αυτοί είναι οι έξι κλάδοι που η PwC αναφέρει ότι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή θέση για να επωφεληθούν από την τάση της φορετής τεχνολογίας: