Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός του Fortune Greece: Τι δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι

Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός του Fortune Greece: Τι δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι
Λαχταριστές προτάσεις που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας φέτος τα Χριστούγεννα.

Από τη Ντόρα Σαμούρκα και τη Στέλλα Ταξίδη

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα γιορταστούν πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές, με απαγόρευση της κυκλοφορίας, του συνωστισμού αλλά και των μετακινήσεων. Έτσι, το να διατηρήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων ίσως μοιάζει ακατόρθωτο, κυρίως όταν τα νέα που έρχονται από ολόκληρο τον κόσμο το κάνουν ολοένα και πιο δύσκολο να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας.

Σε μια τέτοια, όμως, δύσκολη περίοδο, το να παραμείνουμε αισιόδοξοι, έχοντας στις καρδιές μας το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Και μπορεί να έχουμε περιθώριο μέχρι τις 22:00 για να δούμε τους δικούς μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να στερηθούμε στις γλυκές απολαύσεις που χαρακτηρίζουν κάθε χρόνο την εορταστική περίοδο.

Στο Fortune Greece, συγκεντρώσαμε μερικές από τις λαχταριστές λιχουδιές που μπορούν να εμπλουτίσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, από πρωτότυπες σοκολάτες, μέχρι πικάντικους καφέδες, και επετειακές συλλογές ποτών, που προσφέρουν μια αίσθηση θαλπωρής, που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.

Ακολουθούν οι προτάσεις για φαγητό και ποτό που συγκεντρώσαμε.