Η απονομή των «World Travel Awards», για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η απονομή των «World Travel Awards»,  για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Grand Resort Lagonissi υποψήφιο σε δύο κατηγορίες.

Η τελετή απονομής των World Travel Awards γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Grand Resort Lagonissi, μέλος των Leading Hotels of the World, είναι υποψήφιο στις εξής δύο κατηγορίες:

Europe’s Leading Luxury Resort και Europe’s Leading Meetings & Conference Centre.

H συγκεκριμένη διοργάνωση είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν τα «Οscars» του τουρισμού.

Η πραγματοποίηση της απονομής στη χώρα μας δεν είναι καθόλου τυχαία. «… η απόφαση αυτή αναδεικνύει την μείζονα σημασία που έχει ο τουρισμός για την εθνική οικονομία. Ο ελληνικός τουρισμός βιώνει μια αναγέννηση, με την διψήφια ανάπτυξη της τελευταίας χρονιάς να έχει προβλεφθεί ότι θα συνεχιστεί και το 2014…», δήλωσε ο Graham E. Cooke, Πρόεδρος και ιδρυτής των WTA.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που εκπροσωπούμε την χώρα μας σε αυτές τις δύο Ευρωπαϊκές κατηγορίες βραβείων και είμαστε σίγουροι ότι θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους όχι μόνο οι επισκέπτες και φίλοι του Grand Resort Lagonissi, αλλά όλοι όσοι δουλεύουν και πιστεύουν στην δύναμη του τουρισμού μας, αναδεικνύοντας έτσι την θέση της Ελλάδας στον τουριστικό χάρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής κύριος Νίκος Τζήμας.

Τo Grand Resort Lagonissi παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και συνεδριακού τουρισμού υψηλής ποιότητας και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα brands στον τομέα του.

Η Τελετής Απονομής των WTA θα γίνει στις 02 Αυγούστου σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου θα παρευρεθούν πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη από τις πιο επιτυχημένες τουριστικές επιχειρήσεις απ’ όλη την Ευρώπη .

Η απονομή γίνεται σε συνεργασία μεταξύ άλλων, με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πέντε πιο φθηνοί προορισμοί στον κόσμο

Σαράντα κρυμμένοι ταξιδιωτικοί «θησαυροί»