Brexit: Τηλεδιάσκεψη της Μέι με τους υπουργούς της σήμερα

Brexit: Τηλεδιάσκεψη της Μέι με τους υπουργούς της σήμερα
epa07283289 British Prime Minister, Theresa May arrives at 10 Downing street in central London, Britain, 14 January 2019 after giving a speech on Brexit to workers at the Portmeiron pottery factory in Stoke on Trent, central England. The postponed Brexit EU Withdrawal Agreement vote, or more commonly known as The Meaningful Vote, is due to be held in the House of Commons on 15 January 2019. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Αύριο ανακοινώνει τα επόμενα βήματα για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα πραγματοποιήσει σήμερα τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς της κυβέρνησής της για να συζητήσουν για το Brexit, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.

Η Μέι επιστρέφει αύριο στο κοινοβούλιο για να ανακοινώσει τα επόμενα βήματα στη διαδικασία της αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ μετά την καταψήφιση της συμφωνίας της από το κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα.

Εργατικοί: Οι μοναδικές επιλογές της χώρας είναι τώρα δεύτερο δημοψήφισμα ή στενοί δεσμοί με την ΕΕ

Οι μοναδικές επιλογές της Βρετανίας είναι ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit ή η σύναψη μιας στενής οικονομικής σχέσης με την ΕΕ, ανακοίνωσε σήμερα το κυριότερο κόμμα της αντιπολίτευσης, οι Εργατικοί.

Ο Κέιρ Στάρμερ, ο υπουργός για το Brexit, δήλωσε στο BBC ότι θα δεχόταν την επέκταση του Άρθρου 50 αν αυτό σήμαινε ότι η Βρετανία θα απέφευγε να αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

Δείτε ακόμη: Ανησυχία για τις «συνωμοσίες» βουλευτών επικρατεί στο γραφείο της Τερέζα Μέι