Ένα ιπτάμενο Four Seasons!

Ένα ιπτάμενο Four Seasons!

Η γνωστή φίρμα ξενοδοχείων αποκτά το δικό της Boeing και ταξιδεύει τους πελάτες της γύρω από τον κόσμο.

Η πολυτέλεια των καταλυμάτων της Four Season απογειώνεται και από το 2015 θα προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να κάνουν το γύρο της Γης σε 24 ημέρες με ένα ειδικά διαμορφωμένο Boeing 757. Το αεροσκάφος, που συνήθως πετάει με θέσεις για 200 επιβάτες, θα είναι όλο σε διαμόρφωση First Class με μόλις 52 θέσεις για όποιον έχει να πληρώσει τα 86.000 ευρώ του εισιτηρίου.

Το δρομολόγιο θα ξεκινάει από το Λος Άντζελες και θα περνάει από Χαβάη, Μπόρα Μπόρα, Σίδνεϊ, Μπαλί, Ταϊλάνδη, Ινδία, Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Στην τιμή που θα πληρώνουν οι επιβάτες περιλαμβάνεται η φιλοξενία σε ξενοδοχεία της Four Seasons, μεταφορές, εκδρομές, φαγητό, ποτά κ.λπ.

Η εταιρεία προσφέρει και μια μικρότερη, ευρωπαϊκή διαδρομή 16 ημερών με Παρίσι, Λισαβόνα, Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη, Αγία Πετρούπολη και Πράγα. Ήδη, σύμφωνα με την εταιρεία, έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες κρατήσεις για την άνοιξη του 2015.

Φυσικά, το κοινό για τέτοιου είδους ταξίδια υπάρχει ήδη. Σύμφωνα με την εταιρεία real estate Knight Frank, υπάρχουν στον κόσμο 167.000 άνθρωποι με προσωπική περιουσία πάνω από τα 30 εκατ. δολάρια.

Επιπλέον, το Boston Consulting Group στην ετήσια αναφορά του τονίζει πως οι διακοπές πολυτελείας έχουν ετήσιο ύψος σχεδόν 1 τρισ. δολάρια και αντιπροσωπεύουν μεγάλο μέρος της γενικότερης αγοράς luxury προϊόντων.

Διαβάστε ακόμη: 

Η Boeing φτιάχνει το στρατιωτικό τζιπ του μέλλοντος (Βίντεο)