H Coca Cola βρήκε το «φάρμακο» για τα social media (βίντεο)

H Coca Cola βρήκε το «φάρμακο» για τα social media (βίντεο)

Το νέο προϊόν της πολυεθνικής δεν πίνεται, αλλά φοριέται και μας φέρνει όλους πιο κοντά.

Θυμάστε τις παλιές διαφημίσεις της Coca Cola όπου ευτυχισμένες οικογένειες κάθονταν χαμογελαστές στο κυριακάτικο τραπέζι –πάντα συνοδεία του αναψυκτικού- ή αυτές που ένα ζευγάρι περπατούσε αμέριμνα στην παραλία χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα κρατώντας στο χέρι ένα μπουκάλι Coca Cola;

Οι εποχές άλλαξαν και στα χέρια των περισσότερων βρίσκονται tablet και κινητά που μας κρατούν συνδεδεμένους με τα κοινωνικά δίκτυα. Ο κολοσσός των αναψυκτικών αποφάσισε να χτυπήσει εκ των έσω τον «εχθρό» ανεβάζοντας την περασμένη Τετάρτη στο YouTube μία διαφήμιση για ένα νέο προϊόν της, το Coca Cola Social Media Guard, που όπως προδίδει το όνομα του δεν σκοπεύει να μας προστατέψει από την αλόγιστη δαπάνη χρόνου σε Facebook, twitter και «λοιπούς συγγενείς».

Διαβάστε ακόμη: Η «απαγορευμένη» διαφήμιση της Σκάρλετ Γιόχανσον

Το νέο προϊόν δεν πίνεται, αλλά φοριέται και όπως θα δείτε και στο video έχει άμεσα αποτελέσματα. Μπορεί η διαφήμιση να αναφέρει ότι είναι «διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα» εμείς διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το εάν καν θα κυκλοφορήσει.

Όπως και να έχει αξίζει κανείς να την δει (σ.σ. σε τέσσερις ημέρες έχει ήδη πάνω από 1,5 εκατ. views) καθώς είναι μία διαφήμιση στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει η Coca Cola. Και που ξέρεις μπορεί να είναι η λύση στον πλέον πρόσφατο εθισμό.