Το Heathrow στα χέρια της Samsung

Το Heathrow στα χέρια της Samsung

Τις επόμενες δύο εβδομάδες το Terminal 5 του κεντρικού αεροδρομίου του Λονδίνου, γίνεται το «παιδί» της Samsung.

Η δύναμη της διαφήμισης, δεν περιορίζεται μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά και στην εικόνα. Έτσι όποιος ξέρει πώς να πουλήσει σωστά το προϊόν είναι ο νικητής.

Στη μάχη της διαφήμισης έχουν ριχτεί και οι δύο μεγάλες εταιρείες, Samsung και Apple. Μένει να δούμε ποια θα βγει νικήτρια.

Η περσινή χρονιά σε νούμερα κόστισε στην Samsung περίπου 14 δις. δολάρια για τις διαφημιστικές τις καμπάνιες. Τα διπλάσια χρήματα απ’ ότι ξόδεψε η Apple. Αλλά από τη στιγμή που έβαλε σκοπό να κερδίσει τη πρώτη θέση, η Κορεάτικη εταιρεία θα «χορέψει» στο ρυθμό.

Η επόμενη κίνηση είναι μια επίδειξη δυνάμεως και πλούτου από τη πλευρά της. Το Terminal 5 του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου είναι φτιαγμένο φουτουριστικά από τζάμι κ μέταλλο και έχει κερδίσει αρκετά βραβεία, μεταξύ αυτών του καλύτερου αεροδρομίου για ψώνια αλλά και για το καλύτερο Terminal αεροδρομίου.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στις γραμμές του μετρό τα δρομολόγια θα δείχνουν , Heathrow Terminals 1,2,3 και Terminal Samsung Galaxy S5, κι αυτό γιατί για τις επόμενες ημέρες το αεροδρόμιο περνάει στα «χέρια» της εταιρείας.

Κατά μήκους του αεροδρομίου θα τοποθετηθούν κινητές συσκευές της Samsung, από την είσοδο μέχρι τα εστιατόρια, ενώ όλοι οι 172 φωτεινοί πίνακες θα έχουν πλέον το «νέο» λογότυπου Terminal Samsung Galaxy S5 και όπως είναι αναμενόμενο θα παίζουν συνεχώς τις φωτογραφίες της συσκευής.

Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας στην Αγγλία και στην Ιρλανδία, Russell Taylor, τόνισε πως αυτή η κίνηση θα αυξήσει της ισχύ της εταιρείας και ήταν μια ευκαιρία «τραβήξουν» τη κατάσταση τόσο στα άκρα, όσο κανείς δε μπόρεσε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Να πώς θα είναι το νέο Samsung Galaxy S5

Πωλήσεις πολλών μηδενικών για Samsung και Apple

Γιατί η Samsung ρίχνει χρήμα στις startups;