Να πώς μπορείτε να κερδίσετε μια διανυκτέρευση στο Σινικό Τείχος

Να πώς μπορείτε να κερδίσετε μια διανυκτέρευση στο Σινικό Τείχος

Σε ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου θα περάσουν τη νύχτα τους οι νικητές του διαγωνισμού που διοργανώνει η Airbnb. 

Ονειρεύτηκες ποτέ να κοιμηθείς σε ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου; Τώρα τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ο λόγος για το νέο διαγωνισμό «Night At» που διοργανώνει η Airbnb, και όπου προσφέρεται η ευκαιρία σε τέσσερις τυχερούς να κερδίσουν μια διανυκτέρευση το Σεπτέμβριο στο Σινικό Τείχος της Κίνας, το οποίο βρίσκεται στο Πεκίνο.

«Τέσσερις τυχεροί νικητές και οι φίλοι τους θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να περάσουν μια νύχτα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σπίτι που βρίσκεται στο αρχαίο Σινικό Τείχος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Airbnb δημιουργεί ειδικά καταλύματα στο Τείχος στα οποία οι τυχεροί νικητές θα διανυκτερεύσουν. Η διαμονή μίας νύχτας συμπεριλαμβάνει επίσης ένα γκουρμέ δείπνο στο Σινικό Τείχος, ένα μάθημα κινεζικής καλλιγραφίας και μια πρωινή βόλτα στο μνημείο για να απολαύσετε την ανατολή του ήλιου. Το πακέτο που θα κερδίσουν οι τέσσερις τυχεροί θα περιλαμβάνει, ακόμα, τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Κίνα και τη διαμονή σε ένα κατάλυμα Airbnb στο Πεκίνο μεταξύ 3 και 9 Σεπτεμβρίου.

Καθώς η καταχώρηση χαρακτηρίζει το κατάλυμα ως «υπαίθριο», οι νικητές θα πρέπει να «σκληραγωγηθούν» λίγο, καθώς δεν θα υπάρχει θέρμανση, wi-fi, κλιματισμός ή τηλεόραση. Φυσικά, θα υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που οι επισκέπτες θα πρέπει να σεβαστούν, όπως το ότι απαγορεύεται η δυνατή μουσική και το σκαρφάλωμα κατά μήκος του τείχους.

Για να συμμετάσχει κανείς στο διαγωνισμό, εκτός από την αίτηση που θα πρέπει να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, η εταιρεία ζητά από τους συμμετέχοντες να απαντήσουν και στην εξής ερώτηση: «Γιατί είναι πιο σημαντικό τώρα σε σχέση με το παρελθόν να καταργηθούν οι φραγμοί μεταξύ των πολιτισμών; Πώς θα ήθελες να δημιουργήσεις νέες σχέσεις; Μοιράσου την ιστορία σου και δείξε μας γιατί σου αξίζει να κερδίσεις αυτή τη μαγική βραδιά».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Airbnb προσέφερε διανυκτερεύσεις σε μακρινούς προορισμούς. Στο παρελθόν, νικητές του διαγωνισμού «Night At» έμειναν σε απίστευτες τοποθεσίες, όπως ένα ενυδρείο καρχαριών και ένα πλωτό σπίτι στον ποταμό Τάμεση στη Βρετανία.

Η προθεσμία για να δηλώσει κανείς συμμετοχή στον διαγωνισμό της Airbnb είναι η 11η Αυγούστου.

Φωτογραφίες: Airbnb