Νέο smartwath από την Adidas

Νέο smartwath από την Adidas

Η εταιρεία αθλητικών ειδών μπαίνει στη μόδα των «έξυπνων» φορετών συσκευών.

Με πολύχρωμη οθόνη αφής 1,45 ίντσας και αισθητήρα μέτρησης των χτύπων της καρδιάς, το νέο smartwatch της Adidas μπαίνει στο «κόλπο» των «έξυπνων» ρολογιών με επίκεντρο την άθληση. Το καινούριο ρολόι της γερμανικής εταιρείας έχει επίσης GPS, όχι όμως και επιπλέον εφαρμογές.

Η εμφάνιση του ήρθε μερικές μέρες μετά την αναβάθμιση του Nike Fuelband, της συσκευής καταγραφής αθλητικών επιδόσεων από τον μεγάλο αντίπαλο, την αμερικανική Nike.

Διαβάστε ακόμη: Η «μάχη» των smartwatches

Το Micoach Smart Run της Adidas κοστίζει 399 δολάρια, σχεδόν τα διπλά από το Fuelband, το οποίο τιμάται στα 149 δολάρια, αλλά και με τη δυνατότητα να αναπαράγει τραγούδια ΜΡ3 αλλά και ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth με ακουστικά.

Η δικτύωση του Micoach Smart Run επεκτείνεται και σε Android, iOS και Windows Phone συσκευές, μιας και υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή που επιτρέπει τη διασύνδεση μαζί τους.

Η Adidas διαμήνυσε ότι η διάρκεια της μπαταρίας του φτάνει τις 14 μέρες, όταν το GPS παραμένει ανενεργό, όταν όμως μπαίνει στο πρόγραμμα «training mode», για να ελέγξει πλήρως την άθληση του χρήστη, τότε δεν ξεπερνά τις τέσσερις ώρες.