Πόσα πληρώνει ο Γουόρεν Μπάφετ για να κουρευτεί

Πόσα πληρώνει ο Γουόρεν Μπάφετ για να κουρευτεί

Μπορεί να είναι ένας απ' τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά δε θα πιστέψετε τη τιμή του κουρέματος του!

O «Βασιλιάς των επενδύσεων» ο Γουόρεν Μπάφετ, μπορεί να συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο κόσμο, αλλά δεν ξοδεύει αλόγιστα. Κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν. Όπως εκείνη του… κουρέματος του.

Ο πρόεδρος της Berkshire Hathaway εξακολουθεί να ζει στην Ομάχα της Νεμπράσκα, στο σπίτι που αγόρασε το 1958 για 31.500 δολάρια και όλα δείχνουν πως στα σχέδια του δε περιλαμβάνεται η μετακόμιση!

Οι «συνήθειες» δε σταματούν εκεί. Σύμφωνα με το Market Watch, ο Μπάφετ έχει διατηρήσει τον ίδιο κουρέα. Ο δισεκατομμυριούχος εδώ και 20 χρόνια πηγαίνει στον ίδιο μπαρμπεράδικο, το Stan Docekal, όπου πληρώνει 18 δολάρια για ένα κούρεμα και ξύρισμα κάθε τρεις εβδομάδες.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρμπεράδικου είναι συνομήλικος με τον Μπάφετ και συχνά βλέπει το μαγαζί του να γεμίζει από δημοσιογράφους που θέλουν απελπισμένα να μάθουν έστω και μια μικρή πληροφορία για τον δισεκατομμυριούχο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει συνέντευξη για το πώς κουρεύει τον Μπάφετ, αλλά και τι συνηθίζει να κάνει όσο κάθεται στη καρέκλα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Docekal, ο Μπάφετ αρέσκεται στο να ακούει παλιές μουσικές, να βλέπει CNBC, να διαβάζει την αλληλογραφία του, την εφημερίδα του ή τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις.