Η OpenAI έτοιμη να ανακοινώσει το αντίπαλο δέος του Google Search

Η OpenAI έτοιμη να ανακοινώσει το αντίπαλο δέος του Google Search
OpenAI displayed on a smartphone with ChatGPT 4 seen in the background, in this photo illustration, in Brussels, Belgium, on September 20, 2023 (Photo by Jonathan Raa/NurPhoto) (Photo by Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Το προϊόν αναζήτησης της OpenAI αποτελεί επέκταση του εμβληματικού προϊόντος ChatGPT.

Η OpenAI σχεδιάζει να ανακοινώσει τη Δευτέρα το προϊόν αναζήτησης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, σύμφωνα με δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό με τον “βασιλιά” της αναζήτησης Google.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η ημερομηνία ανακοίνωσης, αν και μπορεί να αλλάξει, δεν έχει αναφερθεί προηγουμένως. Το Bloomberg και η Information έχουν αναφέρει ότι η OpenAI, που υποστηρίζεται από τη Microsoft, εργάζεται πάνω σε ένα προϊόν αναζήτησης για να ανταγωνιστεί ενδεχομένως την Google της Alphabet και την Perplexity, μια καλά χρηματοδοτημένη startup αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη.

Η OpenAI αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση θα μπορούσε να τοποθετηθεί χρονικά μία ημέρα πριν από την έναρξη την Τρίτη του ετήσιου συνεδρίου I/O της Google, όπου ο τεχνολογικός γίγαντας αναμένεται να παρουσιάσει ένα πλήθος προϊόντων που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Το προϊόν αναζήτησης της OpenAI αποτελεί επέκταση του εμβληματικού προϊόντος ChatGPT και επιτρέπει στο ChatGPT να αντλεί απευθείας πληροφορίες από τον ιστό και να περιλαμβάνει παραπομπές, σύμφωνα με το Bloomberg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: