Σε ρυθμούς Coachella

Σε ρυθμούς Coachella

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής επιστρέφει.

Το 18ο ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella, που πραγματοποιείται στην ομώνυμη κοιλάδα της Καλιφόρνιας, θα πραγματοποιηθεί φέτος για μία ακόμη φορά δύο Σαββατοκύριακα 14-16 και 21-23 Απριλίου στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια.

Εκτός από μια σύντομη εμφάνιση έκπληξη στο πλευρό του συζύγου της Jay Z το 2010 και μία ακόμη εμφάνιση με τη μικρή της αδελφή Σολάνζ το 2014, η Μπιγιονσέ δεν έχει ποτέ εμφανιστεί στο φεστιβάλ στην έρημο της Καλιφόρνιας.Η συναυλία της βασίλισσας της R&B μουσικής έχει προγραμματιστεί για τη δεύτερη νύχτα, στις 15 Απριλίου.

Μια μέρα πριν, στις 14 Απριλίου θα εμφανιστούν στη σκηνή του φεστιβάλ οι Radiohead. Ο Λαμάρ, ο οποίος έχει δώσει ξανά συναυλία στην Κοατσέλα το 2012, θα ανέβει στη σκηνή στις 16 Απριλίου. Και οι τρεις καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν νέα δισκογραφική δουλειά το 2016 και απέσπασαν εγκωμιαστικές κριτικές.

Το Φεστιβάλ Coachella δίνει βέβαια έμφαση και στη dance μουσική (φέτος θα εμφανιστούν οι Martin Garrix, Steve Angello, DJ Snake), αλλά και στην indie rock (the xx, Father John Misty, Bon Iver). Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται ακόμη εκπρόσωποι της hip-hop, (Future, ScHoolboy Q, Gucci Mane και Mac Miller).

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχει και η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια Lorde, η οποία αρχίζει ξανά συναυλίες μετά από απουσία και ο μαέστρος του κινηματογράφου Χανς Τσίμερ θα ξεκινήσει από την έρημη της Καλιφόρνια την παγκόσμια περιοδεία του.

Τέλος, το αινιγματικό γκρουπ ηλεκτρονικής μουσικής από την Αυστραλία «Τhe Avalanches» θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση, επί σκηνής, μετά από μία δεκαετία.