Συνεργασία Forthnet με το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Συνεργασία Forthnet με το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Η εταιρεία ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο για υπηρεσίες σε σταθερή τηλεφωνία, internet και Nova.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova και στις  υπηρεσίες σε σταθερή τηλεφωνία και internet, της Forthnet. Όπως αναφέρει η εταιρία, η νέα αυτή συνεργασία αναδεικνύει την προσιτότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της Nova προς τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει μέσα από ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως αγώνες Super League, UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ΄ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα σπορ, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.

Παράλληλα, μέσα από τα οκτώ μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, οι ένοικοι του Μεγάλη Βρεταννία θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις διεθνείς εξελίξεις. Τέλος, το νέο κανάλι Novalifε, έρχεται να συμπληρώσει το πλούσιο «μενού» που διατίθεται πλέον στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, με σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Διαβάστε ακόμη: Forthnet και Super League μαζί μέχρι το 2017