Turkish Airlines: Νέοι προορισμοί σε Αβάνα και Καράκας

Turkish Airlines: Νέοι προορισμοί σε Αβάνα και Καράκας

Η τουρκική εταιρεία με τις προσθήκες αυτές πετάει πλέον σε 295 προορισμούς παγκοσμίως.

Συνεχίζει να διευρύνει το παγκόσμιο δίκτυό της η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines, προσθέτοντας δύο νέους προορισμούς στην αμερικάνικη ήπειρο.

Με βάση τον κόμβο της στην Κωνσταντινούπολη, η εταιρεία προσφέρει τώρα στους ταξιδιώτες μία μοναδική εμπειρία πτήσης προς την Αβάνα, πρωτεύουσα της Κούβας, αλλά και το Καράκας, πρωτεύουσα της Βενεζουέλας.

Πετώντας ήδη σε 15 προορισμούς σε Βόρεια και Νότια Αμερική, οι πρόσφατες προσθήκες στο εντυπωσιακό δίκτυο πτήσεων της Turkish Airlines, αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των προορισμών στους 295 παγκοσμίως, με τους 17 στην Αμερική, ενώ συνολικά πετά σε 119 χώρες.

Οι πτήσεις από Αβάνα-Καράκας θα συνδέονται με περισσότερες από 20 πόλεις-προορισμούς ανά τον κόσμο, όπως Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Ρώμη, Μιλάνο, Μόσχα, Βαρκελώνη, Βηρυτό, Γκουάνγκτζου, Μαδέρα, Λισαβόνα, Πόρτο, Φρανκφούρτη, Τενερίφη, Σαγκάη, Χονγκ Κονγκ, Πεκίνο, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Μόναχο, Κοπεγχάγη, Λυών, Βερολίνο και Βιέννη.

Οι πτήσεις Istanbul – Havana – Caracas (HAV-CCS) – Istanbul θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας στις 20 Δεκεμβρίου του 2016.